Nečakané prekvapenie! Will a Grace zostávajú na obrazovke

Seriál Will a Grace (1998 - 2006), ktorý televízia NBC pôvodne obnovila len na jednu limitovanú sériu, bude pokračovať aj ďalšou sezónou.

04.08.2017 14:00
Eric McCormack, Sean Hayes, Debra Messing a... Foto: ,
Hrdinovia sitkomu Will & Grace s - na zábere zľava: Eric McCormack, Sean Hayes, Debra Messing a Megan Mullally.
debata

Vo štvrtok o tom informoval predseda NBC Entertainment Bob Greenblatt. Zároveň tiež oznámil, že deviata séria, ktorá sa na televízne obrazovky dostane 28. septembra, a pôvodne mala mať 10 epizód, bude mať napokon 16 častí. Desiatu sezónu by malo tvoriť 13 epizód.

„Včera sme mali prvú čítačku prvej časti a bolo to úžasné. Sme veľmi vďačná sieť a nesmierne nás teší, že tento seriál budeme mať vo vysielaní minimálne dve sezóny,“ vyjadril sa Greenblatt.

Nečakaný návrat Willa a Grace na televízne obrazovky odštartovala 10-minútová miniepizóda k vlaňajším americkým prezidentským voľbám. Následne si televízia objednala limitovanú sériu s desiatimi časťami, ktoré neskôr rozšírili na 12 a aktuálne na spomínaných 16.

V novinke si úlohy zopakujú Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes. Na komédii o skupinke svojských priateľov sa budú znova podieľať aj jej pôvodní tvorcovia David Kohan a Max Mutchnick.

Seriál Will a Grace priniesol príbeh interiérovej dizajnérky Grace (Messing), ktorá býva v jednom byte s homosexuálnym právnikom Willom (McCormack), ako aj ich výstredných priateľov Karen (Mullally) a Jacka (Hayes). Seriál, ktorý vysielali osem sezón, si vyslúžil 83 nominácií na ceny Primetime Emmy, z ktorých 16 premenil na víťazstvo, pričom si toto prestížne ocenenie odniesol každý z predstaviteľov hlavných hrdinov. Seriál má okrem toho na konte napríklad aj sedem GLAAD Media Awards alebo sedem Screen Actors Guild Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Will a Grace

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...