Karate Kid sa vráti, aj hlavný hrdina

Predplatná služba YouTube Red uvedie v roku 2018 seriálové pokračovanie obľúbeného rodinného filmu Karate Kid (1984) s názvom Cobra Kai.

07.08.2017 00:00
debata

V desiatich polhodinových častiach, ktoré sa budú odohrávať 30 rokov po známom filmovom turnaji v karate, si úlohy zopakujú Ralph Macchio a William Zabka, predstavitelia hlavných postáv, Daniela LaRussa a násilníka Johnnyho Lawrencea.

Herec Ralph Macchio. Foto: SITA/AP, Kristian Dowling
Ralph Macchio Herec Ralph Macchio.

Seriál bude sledovať Johnnyho, ktorý hľadajúc odpustenie znovu otvorí neslávne známe dódžó Cobra Kai, čím oživí rivalitu s úspešným Danielom. Ten má zas problémy udržať si v živote rovnováhu bez vedenia svojho mentora, pána Mijagiho. Komediálna séria ukáže dvojicu, ako s pomocou karate čelia démonom z minulosti i súčasným problémom.

O scenár sa postarajú Josh Heald, Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg, ktorí budú zároveň spolu s Macchiom a Zabkom aj výkonnými producentmi. Hurwitz a Schlossberg by mali aj režírovať väčšinu seriálu.

Na Karate Kid z roku 1984 nadviazali dve filmové pokračovania z rokov 1986 a 1989, pričom Macchio účinkoval vo všetkých troch snímkach a Zabka v prvých dvoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karate Kid #Ralph Macchio

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...