Vica Kerekes opäť tasí ženské zbrane! Ktorý český kolega jej podľahne?

Slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes zamotá hlavu známemu hercovi v seriálovej novinke televízie Prima, Kapitán Exner.

08.08.2017 11:30
debata

Vica Kerekes v seriáli stvárňuje zubárku Gabrielu Steinovú. S kapitánom Exnerom, ktorého hrá charizmatický Michal Dlouhý, sa stretávajú čistou náhodou. Už od prvých minút je ale jasné, že týchto dvoch to k sebe priťahuje. A pretože sú obaja živelní a nezávislí, ani jeden z nich netuší, kam až ich vzájomné iskrenie zájde.

Vica Kerekes sa predvedie v novom českom... Foto: Prima
Vica Kerekes Vica Kerekes sa predvedie v novom českom seriáli Kapitán Exner.

"Ona je veľmi ženská, múdra. Rada sa v živote hrá. Je tiež tajomná, ako aj kapitán Exner,“ smeje sa pri popise svojej postavy Vica Kerekes.

S Michalom Dlouhým si spolu zahrali vôbec po prvýkrát a Vica Kerekes prezradila, že aj keď je skvelým kolegom, vzbudzuje u nej veľký rešpekt.

Vica Kerekes a Michal Dlauhý v seriáli Kapitán... Foto: Prima
Vica Kerekes Vica Kerekes a Michal Dlauhý v seriáli Kapitán Exner.

"Spoznali sme sa až tu a bolo to veľmi príjemné. Nikdy predtým som ho nestretla naživo, videla som ho iba v televízii, takže som o ňom mala nejakú predstavu. Môžem povedať, že som sa aj trochu bála, aký kolega bude. Zároveň som sa na neho veľmi tešila a bola som zvedavá, ako pracuje. Bolo to pre mňa veľké stretnutie, chvíľkami som z neho mala obrovský rešpekt, pretože vie veci podať tak, že som nevedela, či hrá, ale taký naozaj je,“ prezradila.

Seriál uvidia slovenskí diváci na obrazovkách kanálu Prima PLUS od 27. augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vica Kerekes #Kapitán Exner

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...