Zips a vetranie na... Affleck odtajnil radu, ktorú mu dal slávny kolega

Je zatiaľ posledným Batmanom v poradí. Herec Ben Affleck však údajne o svojej komiksovej postave hovoril aj s predchodcom Christianom Baleom, ktorý si slávneho netopierieho muža zahral v troch filmoch.

16.08.2017 09:10
Herec Ben Affleck na akcii Comic Con v júli... Foto: ,
Herec Ben Affleck na akcii Comic Con v júli tohto roka.
debata

Ako prezradil pre portál US Weekly, stretli sa v obchode s kostýmami, kde obaja kupovali deťom masky na Halloween. Vtedy už bolo známe, že Affleck stvárni Batmana v snímke Batman verzus Superman: Úsvit spravodlivosti. „Jeho jediná rada znela, uisti sa, že ti do toho kostýmu dajú zips na rázporku,“ komentoval s humorom herec.

Dôvod je jasný, vyzliecť sa z komplikovaného kostýmu na telo je pre herca často záležitosťou na niekoľko minút, ba aj viac. Aby sa kostým nepoškodil. A ak náhodou potrebuje na toaletu, môže ísť o cenné minúty.

To, ako by mal netopierieho muža hrať, však hollywoodskemu hercovi nik neradil. Hoci od fanúšikov zožal množstvo kritiky, do kín divákov pritiahol. Aj preto sa čerstvý oslávenec, ktorý v utorok dovŕšil 45 rokov, objaví aj vo filme Justice League a jeho pokračovaní s podtitulom Dva. Na pár minút sa ako netopierí muž objavil aj vo filme Jednotka samovrahov a očakáva ho tiež projekt The Batman, ktorý mal režírovať. Od tejto funkcie však odstúpil a nahradil ho Matt Reeves.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Batman #rada #Christian Bale #zips

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...

+ Osviežujúce prechádzky na čerstvom vzduchu obohatia dušu i telo.
Nestrácajte nádej, všetko nakoniec výborne...