Áno, budem hrať Bonda, potvrdil Craig. Zožal ovácie a potlesk

Po mesiacoch špekulácií britský herec Daniel Craig potvrdil, že sa ešte raz na filmové plátna vráti v úlohe neohrozeného agenta Jej Veličenstva Jamesa Bonda.

16.08.2017 10:43
Herec Daniel Craig na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Daniel Craig na archívnom zábere.
debata

Craig stvárnil hlavnú úlohu už v štyroch bondovkách: Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre. Špekulácie o hercovi, ktorý stvárni agenta s povolením zabíjať v dvadsiatom piatom filme obľúbenej série, ukončil Craig počas rozhovoru s moderátorom americkej The Late Show Stephenom Colbertom.

Na otázku, či bude v novej bondovke opäť hrať titulnú rolu, odpovedal krátko: „Áno.“ Dočkal sa za to búrlivého potlesku publika. Na otázku, či sa po dvadsiatejpiatej bondovke objaví ešte v nejakej ďalšej, ale 49-ročný Craig odpovedal zamietavo.

Už po poslednom filme Spectre pritom britský herec tvrdil, že by si radšej podrezal žily, než aby agenta Jej Veličenstva opäť hral. Neskôr svoj výrok označil za dôsledok vyčerpania po nakrúcaní. To, že sa Craig opäť ujme úlohy Jamesa Bonda už na začiatku júla, uviedla dlhoročná producentka akčnej série Barbara Broccoli. Britský herec ešte v utorok v rozhovore s bostonským rádiom Magic 106.7 túto informáciu ale potvrdiť odmietal.

Produkčné spoločnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions už skôr oznámili, že sa nové dobrodružstvo agenta 007 bude v amerických kinách premietať od 8. novembra 2019. V Bondovej vlasti, Spojenom kráľovstve, a vo zvyšku sveta sa premiéra novej snímky uskutoční „tradične“ o niečo skôr ako v Spojených štátoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Daniel Craig #James Bond

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...