Hviezda Hry o tróny s kolegom na pleciach. A teraz drep, vážení!

Niet pochýb o tom, že akční hrdinovia musia byť vo skvelej fyzickej forme. Ani herec Nikolaj Coster Waldau, známy ako jeden z Lanisterovcov v seriáli Hra o tróny, nemôže len tak vynechať tréning.

18.08.2017 08:40
Herec Nikolaj Coster-Waldau nechýbal. Foto: ,
Herec Nikolaj Coster-Waldau na zábere z premiéry Hry o tróny.
debata

Počas nedávnej návštevy talk-šou Jamesa Cordena hovoril o príprave na nový film Shot Caller, ktorý sa odohráva v mužskej väznici. Herec s dánskymi koreňmi prezradil, že počas tréningov robil rozličné náročné veci. Napríklad aj drepovanie s iným mužom na pleciach. Drepovať s 80 až 90 kilogramami na činke je možno jednoduchá vec, v prípade živej váhy je to už o niečo náročnejšie.

Moderátor však neváhal a vyzval Waldaua, či niečo podobné môže urobiť aj s ďalším hosťom v štúdiu. Tým bol herec a muzikálový hrdina Lin Manuel Miranda. Zabijacky fešák z Hry o tróny sa nenechal dlho prehovárať a predviedol divákom svoju formu. „Predtým som bol v lepšej forme,“ skonštatoval so smiechom po jednom drepe.

Už dávnejšie však pohľadný Dán prezradil, že v rámci príprav na slávny seriál podstupuje už niekoľko rokov pravidelný tréning a musí sa udržiavať vo forme. „Je to skrátka súčasť mojej práce. Nesťažujem sa. Niekedy trpím, ale prežijem to,“ uviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #forma #drep #Nikolaj Coster Waldau

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...