Vavrinčíková nad Let's Dance váhala: Nie som typ, čo musí byť na očiach

Prijať či neprijať, takúto dilemu mala moderátorka televízneho spravodajstva Lenka Vavrinčíková, keď ju oslovili do novej série tanečnej šou Let's Dance. Napokon kývla.

21.08.2017 09:00
debata
Moderátorka televízneho spravodajstva a Počasia... Foto: TV Markíza
Lenka Vavrinčíková Moderátorka televízneho spravodajstva a Počasia Lenka Vavrinčíková.

Ako prezradila v rozhovore pre Pravdu, nie je typ, čo by sa chcel za každú cenu prezentovať pred verejnosťou. „Zviditeľňovať sa nie je moja priorita. Bola som v šou Tvoja tvár znie povedome a keď prišla ponuka na Let's Dance, zvažovala som,“ priznala sa. Rozhodnúť sa jej pomohol priateľ Albert, ale aj dávna náklonnosť k zábavnému programu.

„Milovala som Let's Dance, keď som bola mladšia. V tom čase som chodila do Telerána, dokonca riešila dokrútky a naozaj by mi nenapadlo, že raz budem súčasťou tanečného ansámblu. Šou sa mi páči a vedieť tancovať klasické tance je skvelá vec. Naučím sa niečo nové a určite budem musieť prekonávať aj samu seba,“ vysvetlila Vavrinčíková, ktorá už niekoľko týždňov zarezáva. Veľkú tanečnú premiéru absolvuje pred diváckymi zrakmi v nedeľu 3. septembra.

Po jej boku sa objaví aj množstvo ďalších známych osobností. Televíziu Markíza zastupuje ešte jej kolega zo športu Peter Varinský, zoznam je však bohatý aj na herecké mená ako Petra Vajdová, Vladimír Kobielsky a Branislav Deák či Evelyn Kramerová. Prekvapením zase môže byť výkon tenistky Daniely Hantuchovej či šéfkuchára Michala Konráda. Svoje skúsenosti z folklórneho súboru určite zužitkuje riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Chovancová-Lakatošová.

S Lenkou Vavrinčíkovou sme sa zhovárali pred pár dňami nielen o Let's Dance, ale aj práci v spravodajstve či o súkromí. Rozhovor s ňou bude témou poprázdninového vydania magazínu MiA, ktorý vyjde v stredu 6. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #dilema #Lenka Vavrinčíková #Let´s Dance

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...