Hantuchová, Deák či Evelyn - pozrite si páry z Let's Dance v gala!

Na televíznych obrazovkách sa znovu bude tancovať. Ťahákom jesennej sezóny má byť návrat šou Let's Dance, ktorá slávila úspechmi pred pár rokmi.

24.08.2017 16:45
debata
V Let's Dance si zatancuje aj komička... Foto: TV Markíza
Evelyn Kramerová V Let's Dance si zatancuje aj komička Evelyn Kramerová. Partnerom je Lukáš Hojdan.

Vo štvrtok sa na tlačovej konferencii zišli zástupcovia televízie v Záhorskej Bystrici a vo veľkom štýle informovali o návrate populárnej šou. Tá prešla niekoľkými zmenami, ale niektoré tváre zostali rovnaké. Moderátorské posty prisúdili kompetentní Adele Banášovej a Martinovi Pycovi Rauschovi. Pred kamerami sa stretnú po niekoľkoročnej pau­ze.

Štvrtkový štart šou otestoval ich schopnosť „sparing-partnerstva“ a išlo im to opäť na jednotku. Zástupcom médií predstavili aj jednotlivé tanečné páry. Až na herečku Petru Vajdovú sa objavili v priestoroch vyzdobenej sály v bratislavskej Inchebe všetci účinkujúci. Tenistka Daniela Hantuchová a jej tanečný partner Erik Ňarjaš sa spojili prostredníctvom Sky­pe.

Herec Branislav Deák a jeho tanečná kolegyňa...
Speváčka Emma Drobná má najmladšieho tanečného...
+9Bývalá Miss Slovensko a riaditeľka súťaže Miss...

Hoci pravidlá šou zostávajú približne rovnaké ako ich diváci poznali doposiaľ, režisér a kreatívny producent Pepe Majeský informoval o tom, že šou bude veľkolepejšia a výpravnejšia. Podľa dokrútky, ktorú pustil novinárom, je jasné, že sa diváci dočkajú viac hromadných choreografií, hravejších, priam muzikálových a divadelných kostýmov, ale aj zaujímavých hudobných tém. Tancovať sa bude napríklad na skladby z filmov alebo spomenutých muzikálov.

Daniela Hantuchová sa bude v Let's Dance... Foto: TV Markíza
Daniela Hantuchová Daniela Hantuchová sa bude v Let's Dance zvŕtať okolo Erika Ňarjaša.

Zdá sa, že trénovanie berie naozaj poctivo moderátorka Lenka Vavrinčíková. „Schudla som už štyri kilogramy,“ priznala sa pred médiámi. „Ja by som chcela aspoň štyri kilo schudnúť,“ doplnila ju s humorom komička Evelyn Kramerová.

Medzi účinkujúcimi ženského pohlavia sú okrem spomenutých ešte riaditeľka Miss Slovensko Silvia Chovancová-Lakatošová a speváčka Emma Drobná. Mužskú zostavu súťažiacich tvoria herci Branislav Deák a Vladimír Kobielsky, hudobník Yxo Dohňanský, moderátor Peter Varinský a šéfkuchár Michal Konrád.

Herec Branislav Deák a jeho tanečná kolegyňa... Foto: TV Markíza
Branislav Deák Herec Branislav Deák a jeho tanečná kolegyňa Dominka Rošková.

Výkony tanečných párov bude hodnotiť profesionálna porota, do ktorej už neodmysliteľne patrí choreograf Ján Ďurovčík a trénerka a profesionálna tanečníčka spoločenských tancov Tatiana Drexler. Druhý raz si kreslo porotkyne vyskúša herečka a víťazka prvej série Let's Dance Zuzana Fialová a nováčikom je prezident Slovenského zväzu tanečného športu a riaditeľ prestížnej tanečnej školy Petr Horáček.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Televízia #jeseň #šou #moderátor #účinkujúci #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...