Z Orlanda Blooma bude detektív. Vyšetrovať bude vraždu víly!?

Anglický herec Orlando Bloom si zahrá v pripravovanom seriáli spoločnosti Amazon s názvom Carnival Row.

28.08.2017 00:00
Herec Orlando Bloom na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Orlando Bloom na archívnom zábere.
debata

Fantazijná dráma bude mať osem epizód a o jej výrobu okrem Amazonu zastreší aj Legendary Television. O réžiu novinky, ktorej nakrúcanie odštartuje na jeseň, sa postará Paul McGuigan, ten je spolu s Reném Echevarriom a Travisom Beachamom výkonným producentom.

O scenár sa postará spomínaný Echevarria, ktorý čerpal z originálnej Beachamovej predlohy, ktorá sa objavila v roku 2005 v zozname The Black List. Menovaný zoznam každoročne zostavujú so zámerom prezentovať scenáre, ktoré sa ešte nedostali do produkcie.

Carnival Row sa zameria na mýtické bytosti, ktoré unikli zo svojho domova zmietaného vojnou a usadili sa v meste plného napätia medzi obyvateľmi spôsobeného narastajúcim prisťahovalectvom. Príbeh sa bude vyvíjať okolo vyšetrovania nevyriešených úm­rtí.

Štyridsaťročný Bloom stvárni Rycrofta Philostratea, policajného inšpektora vyšetrujúceho vraždu víly, ktorá sa živila ako revuálna tanečnica. Vražda vílej utečenkyne by ho nemala trápiť, ale opak je pravdou a dostať sa k zisteniu, čo stojí za jej vraždou, ho bude stáť nemalú cenu. Rodák z Canterbury sa pod projekt podpíše aj ako producent.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Orlando Bloom #detektív

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....