Let's Dance prilákalo takmer 600-tisíc divákov. Obstojí šou aj nabudúce?

Jedenásť tanečných párov, overená moderátorská dvojica a porota s maličkými zmenami - recept na šou Let's Dance sa síce pozmenil len zopár ingredienciami, no na divákov zafungoval.

04.09.2017 15:02
debata
Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin... Foto: TV Markíza
Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin Pyco Rausch. Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin Pyco Rausch.

Premiérovú časť tanečnej šou na televízii Markíza si pozrelo v nedeľu večer viac ako 590-tisíc divákov, pričom skvelé čísla dosiahol aj v strategickej cieľovke vo veku 12 až 54 rokov. Samotná šou bola dostatočne pompézna a nablýskaná, jednotlivé vystúpenia pestrejšie a zábavnejšie, často doplnené tanečníkmi v úzadí a divadelnou výpravou jednotlivých čísel. Stávka na moderátorskú dvojicu Adela Vinczeová a Martin Pyco Rausch, ktorí sa pred kamerami stretli po rokoch prestávky, zafungovala tiež.

Pri dokrútkach zo zákulisia sa tvorcovia originalitou neblysli. Jednotlivé momenty neprekvapili, ani neublížili. Najväčším negatívom programu bola jednoznačne jeho dĺžka – končiť pár minút pred polnocou je skrátka priveľké sústo. Bohužiaľ, komerčné televízie s faktorom „naťahovania“ zábavných šou pracujú už roky.

zväčšiť Herec Vladimír Kobielsky odštartoval premiérovú... Foto: TV Markíza
Vladimír Kobielsky o Herec Vladimír Kobielsky odštartoval premiérovú časť Let's Dance svojím vystúpením.

V prvej epizóde azda na čakajúcich divákov zafungovalo strategické umiestnenie herečky Petry Vajdovej, až na samý záver relácie. Účasť herečky, ktorá nedávno šoférovala pod vplyvom alkoholu a prichytila ju polícia, bola do poslednej chvíle poznačená otáznikmi. Samozrejme, v programe vystúpila. Potenciál, ktorý skrýva jej škandál, by bola škoda nevyužiť.

V nedeľu večer určite mnohí diváci zotrvali pri obrazovkách dokonca práve kvôli nej. Treba povedať, že sa to oplatilo minimálne vďaka tancu – Vajdová bola o niekoľko úrovní lepšia než všetci jej súťažiaci kolegovia. Či rovnaký recept zafunguje aj nabudúce, sa ukáže už o sedem dní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šou #sledovanosť #diváci #Let´s Dance

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...