Bača ako slovenský komisár Moser? Rexa si chcel po nakrúcaní nechať

Televízia Markíza odvysiela vo štvrtok večer prvú časť nového slovenského kriminálneho seriálu Rex. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil mladý herec a hudobník Juraj Bača.

07.09.2017 09:30
debata
Herec Juraj Bača a jeho slovenský Rex. Foto: TV Markíza
Herec Juraj Bača a jeho slovenský Rex. Herec Juraj Bača a jeho slovenský Rex.

Plavovlasý fešák sa presadil na obrazovke televízie Markíza v seriáli Búrlivé víno. Diváci ho poznajú aj z projektu Panelák. Teraz sa však prvýkrát objaví v titulnej úlohe kriminalistu, ktorému pomáha riešiť prípady aj štvornohý pomocník. Seriál je slovenskou adaptáciou známeho krimi-seriálu z nemecko-rakúskej produkcie Komisár Rex.

Pre Baču bolo základom pred kamerami sa skamarátiť so štvornohým hercom – vlčiakom Odinom. „Psíkov mám veľmi rád, sú to moji mladší bratia, tak isto aj Rex. Už som sa pýtal, či by som si Odina nemohol po nakrúcaní nechať… Pevne verím, že zrnko toho tam budú vidieť aj diváci,“ poznamenal Bača, ktorý na seriáli Komisár Rex vyrastal.

„Rexa mám napozeraného, pamätám si ho z detstva. Je to zvláštny pocit, ísť v tých šľapajách a stať sa súčasťou takéhoto projektu. Keď som sa dozvedel, že by som mal byť slovenský Moser, tak som sa najprv zasmial, no potom som si uvedomil, že vôbec nejde o nejaké zápasenie alebo napodobňovanie pôvodného Rexa. Ja som ja, tak sme to spravili a tak som sa aj snažil k tomu pristupovať. Odhalil som v Rexovi kúsok seba. Nebudem sa tváriť, že som nejaký herecký majster sveta, takisto len začínam, ale som veľmi rád za túto príležitosť. Ďakujem všetkým, ktorí do mňa vložili dôveru,“ dodal herec.

Na obrazovke mu bude sekundovať napríklad Lukáš Latinák či Gregor Hološka. O réžiu sa postarali kolegovia a kamaráti Peter Bebjak a Róbert Šveda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zvieratá #spolupráca #pes #Juraj Bača #Rex #vlčiak

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...