Šeherezádu sleduje už vyše milióna ľudí. Odsunie aj Ordináciu?!

Fenomén s názvom Tisíc a jedna noc ovládol slovenské obrazovky. Televízia Markíza, ktorá vysiela turecký seriál, môže byť nadmieru spokojná.

27.01.2011 12:00
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç Foto:
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç ako hlavní hrdinovia tureckej telenovely Tisíc a jedna noc.
debata (20)

Podľa správ Medialne.sk si každú z ôsmich odvysielaných častí minulý týždeň pozrelo viac ako milión divákov. Turecká telenovela o osudoch pôvabnej architekty, o ktorej priazeň bojujú dvaja muži a ktorá sama sa snaží zachrániť ťažko chorého syna, tak dáva „na frak“ aj formátom, ktoré patrili medzi najúspešnejšie v minulom roku.

Divácka priazeň je taká silná, že už sa objavili predbežné odhady o tom, ako bude vyzerať programová štruktúra vo februári, keď televízie zaradia do vysielania aj vlastnú tvorbu. Reč je, samozrejme o markízackej Ordinácii v ružovej záhrade a jojkárskom Paneláku.

Druhý spomenutý projekt, denný seriál, sa za tri roky vysielania stal ťažiskovým projektom JOJ a dokonca niekoľkokrát v utorky a štvrtky porazil markízacku Ordináciu. Teraz, zdá sa, nebude konkurencii stačiť.

Medialne.sk informovalo, že Ordináciu v ružovej záhrade plánuje TV Markíza vo februári zaradiť až za odvysielanú časť Tisíc a jednej noci. Znamená to, že namiesto dvoch častí slovenského seriálu z lekárskeho prostredia či dvoch dielov tureckej romance sa diváci dočkajú toho aj toho. V jednej epizóde.

Paneláku by teda mala konkurovať herecká dvojica Bergüzar Korelová a Halit Ergenç – ústrední predstavitelia tureckého seriálu a v súkromí tiež manželia. Slovenská herecká zostava v čele s Michaelou Čobejovou, Adym Hajdu, Monikou Hilmerovou či Zdenou Studenkovou, ktorí už niekoľko rokov stvárňujú hlavné postavy Ordinácie, vraj prídu na rad až po nich.

20 debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...