Mike Myers mieri do filmu o Mercurym, koho si však zahrá?

Kanadský herec Mike Myers rokuje o roli v životopisnom filme Bohemian Rhapsody o anglickej rockovej kapele Queen.

13.09.2017 17:17
Mike Myers a jeho manželka Kelly Tisdale Foto: ,
Herec Mike Myers a jeho manželka Kelly Tisdale.
debata

Informáciu priniesol portál Deadline. Ako však uviedol, zatiaľ nie je známe, koho si 54-ročný rodák z torontského Scarborough v prípade podpísania zmluvy zahrá.

Bohemian Rhapsody vznikne pod režisérskou taktovkou Bryana Singera. Ten na filmové plátna prinesie scenár Justina Haythea. Dvaja členovia Queen Brian May a Roger Taylor sa budú na snímke podieľať ako hudobní producenti. Zosnulého frontmana kapely Freddieho Mercuryho stvárni v novinke americký herec Rami Malek, jeho britskí kolegovia Ben Hardy a Gwilym Lee sa predstavia ako spomínaní bubeník Roger Taylor a gitarista Brian May. Američan Joe Mazzello sa predstaví ako basgitarista John “Deacy” Deacon. Írsky herec Allen Leech sa predstaví ako Mercuryho osobný manažér Paul Prenter.

Mercuryho mal pôvodne stvárniť anglický komik a herec Sacha Baron Cohen, ktorý však pre nezhody s Mayom a Taylorom od projektu v roku 2013 odišiel. O rok neskôr sa režisérskej stoličky vzdal anglický filmár Dexter Fletcher, ktorý sa údajne nezhodol s producentom Grahamom Kingom. Úlohu Mercuryho neskôr prijal anglický herec Ben Whishaw, aj ten však neskôr od projektu odstúpil.

debata chyba
Viac na túto tému: #životopis #film #Queen #Mike Myers

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...