Lucka Vondráčková opäť s bývalým milencom! V dobrej nálade pri víne

Herečku a speváčku Lucku Vondráčkovú pritiahli z Kanady, kde žije s manželom, hokejistom Tomášom Plekancom, do Čiech pracovné povinnosti.

22.09.2017 00:00
debata

Okrem iného aj nakrúcanie seriálu kapitán Exner. "Nebyť seriálu, tak by som z Kanady tak skoro neletela. Keď už som tu však bola, tak som si natočila ešte dva klipy,“ hovorí.

Lucka Vondráčková a Michal Dlouhý v seriáli... Foto: Prima
Lucka Vondráčková a Michal Dlouhý Lucka Vondráčková a Michal Dlouhý v seriáli Kapitán Exner.

A práve pred kamerami seriálu sa stretla s Michalom Dlouhým, s ktorým kedysi tvorila pár. Dvojica spolu randila tri roky, keď sa v roku 2002 ich vzťah rozpadol.

Po boku niekdajšieho partnera si Vondráčková zahrala archeologičku Evu Hodačovú. Čo o svojej postave povedela: „Ide o veľmi poctivú vedkyňu a bádateľku. Archeológiu zbožňuje a tak trochu sa jej zapáči aj Exner. Nakrúcanie nebolo úplne jednoduché, bolo tam veľa špecifických odborných termínov, ale zvládli sme to.“

Lucka Vondráčková v seriáli Kapitán Exner. Foto: Prima
Lucka Vondráčková Lucka Vondráčková v seriáli Kapitán Exner.

Pracovne sa dvojica stretla po dlhom čase. "Pred pár rokmi sme si spolu zahrali aj v Othellovi na Shakesperovských slávnostiach. On bol Othello a ja Desdemóna. V dobe, keď sme spolu žili, sme spolu hrali v divadle Rokoko. Vždy je s ním skvelá spolupráca a sranda,“ približuje Lucie.

Lucka Vondráčková a Michal Dlouhý v seriáli... Foto: Prima
Lucie Vondráčková Lucka Vondráčková a Michal Dlouhý v seriáli Kapitán Exner.
Nad účasťou v seriáli, ktorý vysiela aj televízia Prima Plus, Lucie Vondráčková dlho nepremýšľala, aj keď sa už často na obrazovkách neobjavuje.„Vlani išli do kín Decibely lásky. Každý rok si v tomto mojom maminkovskom režime doprajem aspoň jedno pekné filmové nakrúcanie. Som hlavne herečka a herec bez práce chradne. Dlhodobé seriály musím odmietať, ale jednorazové lahôdky si ujsť nenechám,“ približuje Lucie.
Lucka Vondráčková a Michal Dlouhý v seriáli...
Lucka Vondráčková, Michal Dlouhý a Oldřich...
+2Lucka Vondráčková (vpravo) v seriáli Kapitán...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Kapitán Exner

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...