Hviezda hororového seriálu vydesená na smrť! Toto jej urobili v televízii

Už siedmu sezónu účinkuje v seriáli, ktorý desí divákov. Herečka Sarah Paulson je však zároveň aj veľmi bojazlivou dámou. Potvrdila to počas návštevy talk-šou.

22.09.2017 00:00
Herečka Sarah Paulson sa trblietala v kreácii... Foto: ,
Herečka Sarah Paulson na vyhlásení cien Emmy.
debata

Štyridsaťtriročná dáma, ktorá je už niekoľko rokov súčasťou kultového projektu American Horror Story, sa objavila pred pár dňami v štúdiu u moderátorky Ellen DeGeneresovej. Samozrejme, aby mohla hovoriť o novej sezóne s podtitulom Kult. Odštartovala na obrazovkách len pred pár dňami.

Paulson však sama priznala, že časť hrozivých vizuálov a momentov, ktoré sa v seriáli objavia, pochádzajú z jej vlastnej hlavy a fóbií. Herečka sa napríklad bojí včiel alebo má strach z klaunov. To však netušila, čo si na ňu pripraví známa moderátorka.

DeGeneres je preslávená tým, že často plaší svojich hostí, či už v šatni v zákulisí, alebo v štúdiu. Na Paulsonovú si však pripravila hneď trojitú nádielku. Vydesila ju najprv, keď vyliezla zo skrine v jej kúpeľni v šatni, potom ešte dvakrát veľmi nečakane aj v štúdiu pred zrakmi divákov. Paulson sa vyľakala tak, že vliezla pod stôl. Viac si pozrite vo videu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #Ellen DeGeneres #Sarah Paulson #American Horror Story

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...