Konflikt kolegýň zo Sexu v meste: Cattrall sa obula do Parkerovej!

Zdá sa, že konflikt medzi niekdajšími kolegyňami a kamarátkami zo seriálu a filmovej série Sex v meste sa stupňuje. Konečne prehovorila aj Kim Cattrall, pre ktorú sa údajne tretí diel filmu nakrúcať nebude.

05.10.2017 00:00
Kim Cattrall Foto: ,
Herečka Kim Cattrall počas udeľovania britských televíznych cien BAFTA.
debata

Plavovlasá predstaviteľka sexuálnej dračice Samanthy sa v rozhovore s moderátorom Piersom Morganom bránila tomu, čo už niekoľko dní uvádzajú médiá ako dôvod netočenia filmového príbehu. Údajne to malo byť preto, lebo Cattrall mala prehnané požiadavky a správala sa ako diva, čo produkcia zarazila.

„Hovorila som nie tretiemu filmu celé roky,“ vyhlásila 61-ročná herečka. „A teraz, v tomto konkrétnom momente je veľmi neobyčajné čeliť toľkej negatívnej publicite pre niečo, čomu som taký dlhý čas hovorila nie. A tvrdiť, že sa správam ako diva,“ pokračovala herečka. „Rada by som sa spýtala ľudí z tímu okolo Sex v meste a špeciálne Sarah Jessicy Parkerovej, nemohli ste byť milší? Myslím si, že aspoň ona mohla byť milšia,“ zdôraznila ešte Kim Cattrall.

Už pred pár dňami na svojom Twitteri pobúrene reagovala na články v médiách, podľa ktorých príprava tretieho filmu zlyhala pre jej hviezdne maniere a prehnané požiadavky. Herečka opakuje, že nikdy nechcela nakrúcať tretí film z tejto série, čo by sa vzhľadom na to, aký zlý bol filmový príbeh druhého dielu, zdalo ako najlogickejší krok. Sex v meste 2 si vyslúžil niekoľko ocenení Zlatá malina a kritici ho zmietli pod čiernu zem. Fanúšikovia a diváci mu však zabezpečili veľmi slušné kasové zisky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #hviezdy #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...