Osud postáv v Hre o tróny? Jon Snow si aj poplakal, už všetko vie!

Záverečná, ôsma séria seriálu Hra o tróny príde na obrazovky až budúci rok. Jej protagonisti však už vedia, čo sa stane s ich postavami. A Kit Harington prezradil, že ho to dojalo.

23.10.2017 00:00
Herec Kit Harington na premiére novej série... Foto: ,
Herec Kit Harington na premiére seriálu Hra o tróny.
debata

V rozhovore pre Metro.co.uk sa predstaviteľ Jona Snowa priznal, že s kolegami už absolvovali čítacie skúšky scenára k ôsmej sérii príbehov. Stalo sa tak v Severnom Írsku v Belfaste, kde sa bude časť príbehov nakrúcať. „Na konci som plakal,“ vyhlásil Harington pre internetový denník.

„V takej chvíli si musíte spomenúť na posledných osem rokov, na ktorých nikomu nezáleží viac než nám samým,“ pokračoval herec. „Áno, trošku som pri tom smoklil. Bude to zvláštny rok, pretože sa budeme navzájom lúčiť, jeden s druhým nakrúcať posledné scény,“ doplnil ešte na vysvetlenie.

Harington je jednou z najobľúbenejších postáv v seriáli a ako jeden z mála prežil aj vlastnú smrť v ňom. Tvorcovia Hry o tróny sú pritom povestní tým, že obľúbené postavy dokázali likvidovať veľmi nečakane a často brutálnym spôsobom uprostred rozohratej dejovej linky, keď to diváci najmenej čakali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kit Harington

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....