Banášová: Tento OTO je pre mňa veľmi dôležitý, diváci ma podržali

"Pre mňa je toto jeden z najpodstatnejších OTO-v," zhodnotila moderátorka Adela Banášová. Aj pre Pravda.sk zdôraznila, že tento rok sošku naozaj neočakávala.

13.03.2011 18:40
Adela Banášová Foto:
Moderátorka Adela Banášová so soškou v kategórii moderátorka zábavných programov.
debata

„Začala som robiť Adela šou a štart relácie bol vnímaný rozpačito. Teraz už je to asi lepšie, ale mala som pocit, že úvod v divákoch zanechá dojem a tento rok víťazstvo naozaj neobhájim,“ vysvetlila Banášová, ktorá si už v duchu počas prenosu chystala gratuláciu pre kolegu Martina Pyca Rauscha. „Pyco výborne moderoval Česko Slovensko má talent a ešte aj tie dve kategórie predo mnou, ktoré priniesli prekvapenia, ma utvrdili v tom, že nastane zmena,“ prezradila Banášová. Napokon sa tak nestalo a zo sošky pre moderátora zábavných programov sa opäť tešila práve ona.

„Pre mňa je toto jeden z najpodstatnejších OTO-v. Minulý rok bol jubilejný, dostala som aj Absolútneho OTA a vnímala ich ako zavŕšenie,“ vysvetlila pre Pravda.sk. „Hovorila som si, teraz idem robiť svoju reláciu, ktorá prinesie veľa ťažkostí a problémov. Skrátka som si to nejako tak v hlave nastavila,“ pokračovala Banášová. „Možno si diváci aj povedali v úvode Adela show, že to nie je úplne ono, ale dali nám čas a to si veľmi vážim. Neposlali mi hlasy len za niečo, čo je zabehnuté a funguje stopercentne,“ doplnila moderátorka.

Večer televíznej ankety OTO, ktorý priniesol niekoľko nových mien v jednotlivých kategóriach, si vraj plavovláska užila. Ceny dostali ľudia, ktorých považuje za rovnakú krvnú skupinu a je ichh fanúšičkou. „Keď som videla na pódiu Lukáša Latináka, pripadal mi ako v tej reklame a mala som chuť zakričať: Si na diskotéke! Príjemné prekvapenie bola aj Milka Vášáryová. Z Peti Polnišovej sa teším,“ vymenovala moderátorka. Doplnila, že prekvapenia večera boli príjemné, ale nepatrí k ľuďom, ktorí by si na ne potrpeli.

„Nie som zástanca toho, že za každú cenu sa musí konať nejaké prekvapenie a vyhrávať majú tí, ktorí ešte nevyhrali. Cenu má dostať ten, koho majú ľudia radi a kto sa im páči. Ale to sa myslím opäť naplnilo,“ zdôraznila Banášová, ktorá sa v najbližších mesiacoch plánuje sústrediť práve na Adela Show. Iný program vraj momentálne zaradiť do svojich aktivít neplánuje. „Neviem, čo by mi mohli ponúknuť, ale asi by som ani do ničoho nového nešla. S tým, čo robím teraz, je relatívne dosť práce, takže sa sústredím na Adela Show a rádio,“ dodala.

Moderátorka Lucia Barmošová  s manželom. Tvár...
Moderátorka Adela Banášová.
+46Herečka Petra Polnišová si večer užívala.
debata chyba

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...