Za sklom sa vracia s novou posilou. Mužské sexidoly doplní Zuzana Kanócz

Televízia Joj v stredu večer uvedie pokračovanie seriálu Za sklom (2016). Príbeh elitných policajtov, ktorí sa postavili proti sebe, pokračuje v ďalších ôsmich častiach.

08.11.2017 14:15
debata
Herečka Zuzana Kanócz je novou posilou seriálu... Foto: TV JOJ
Herečka Zuzana Kanócz je novou posilou seriálu Za sklom. Herečka Zuzana Kanócz je novou posilou seriálu Za sklom.

Aby bola druhá séria divácky atraktívnejšia, tvorcovia sa rozhodli doplniť obsadenie o výraznú novú postavu – stane sa ňou herečka Zuzana Kanócz, ktorá stvárni policajnú vyšetrovateľku. Herečka, známa z projektov ako Ordinácia v ružovej záhrade či Tajné životy, sa na rolu musela čiastočne aj fyzicky pripraviť. Zaobchádza o zbraňou a núdza nie je ani o pár akčných scén. Na tie je už jej kolega Tomáš Maštalír dobre zvyknutý, čo ukázali aj epizódy prvej série Za sklom. Príbeh nových častí bude poriadne zauzlený.

Vyšetrovateľ Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, tentoraz v podobe medzinárodného obchodu so zbraňami. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú kolegyňu Hanu (Zuzana Kanócz). Po úvodných nezhodách si k sebe nájdu cestu a budú si navzájom oporou, až po zásadný zlom, ktorý všetko zmení.

Bývalý Maxov kolega Noro (Ján Koleník) je novou Slančíkovou (Jiří Bartoška) pravou rukou a pre políciu často aj hlavným podozrivým. V podsvetí sa bojuje o moc medzi Norom a novou postavou, Slančíkovým obľúbencom Rikym (Noël Czuczor).

Vždy, keď sa zdá, že polícia už má výsledok takmer na dosah, vyšetrovanie sa znova skomplikuje. Maxo preto požiada o pomoc Interpol, vďaka čomu sa na scéne objaví aj bývalý šéf Zory Ballovej (Kamila Magálová).

Na seriáli spolupracovala režisérska trojica Peter Bebjak, Róbert Šveda a Michal Blaško. Herecké obsadenie tvoria okrem spomínaných napríklad aj Tatiana Pauhofová, Rebeka Poláková, Zuzana Mauréry, Juraj Rašla, Maroš Kramár, Alexander Bárta, Ján Jackuliak, Milan Kňažko alebo Barbora Andrešičová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Zuzana Kanócz #krimi #Tomáš Maštalír #Za sklom

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...