Rozvod, zmätky a nové lásky? Šulajová zamotá vzťahy v Až po uši

Úspech seriálu Až po uši v produkcii HBO mal logické vyústenie - nakrúcanie druhej série. V nových epizódach si zahrá aj slovenský nováčik - herečka Zuzana Šulajová.

11.11.2017 00:00
Zuzana Šulajová s partnerom Jánom Révaiom Foto:
Fotografka a herečka Zuzana Šulajová s partnerom Jánom Révaiom.
debata

Tvorcovia zverili sympatickej herečke známej z filmu Záhrada rolu Adely. „V seriáli je nás viac nových. Ja prídem z New Yorku s mojím manželom, ktorého stvárnil Stanislav Majer. Vlastne sa prídeme rozviesť a popritom trošku zamiešame karty v tých zabehnutých vzťahoch, ktoré preplynuli z prvej série do druhej,“ prezradila na nedávnej tlačovej konferencii Šulajová.

"Ako to už býva aj v živote, keď príde do nejakej partie alebo spoločnosti nový člen, niečo to s tou spoločnosťou urobí, niečo sa udeje. A tak isto sa niečo udeje aj v nových dieloch, trošku sa to premieša. Bude to skrátka ešte zamotané,“ naznačila herečka, ktorá je druhou Slovenkou v osadenstve seriálu pod režisérskou taktovkou Jana Hřebejka.

Tou prvou je herečka Jana Kolesárová, ktorá stvárnila rolu lesbičky Lindy. Aj o seriáli Až po uši, no tiež o svojom súkromí a kariére hovorila vo veľkom rozhovore pre magazín MiA, ženskú prílohu Pravdy – viac čítajte tu.

Seriál Až po uši štartuje v nedeľu 12. novembra. Diváci a diváčky sa môžu opäť tešiť aj na herecké výkony Ane Geislerovej, Jiřího Havelku, Jitky Čvančarovej, Hynka Čermáka, Anny Polívkovej či Radka Holuba. K dosiaľ známym tváram seriálu sa v novej sérii okrem Šulajovej pripojí Taťjana Medvecká, už spomenutý Stanislav Majer a František Němec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #postava #HBO #nováčik #Až po uši #Zuzana Šulajová

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...