Krásna Gadot o filmovej budúcnosti: Nechcem byť len Wonder Woman

Vďaka postave Wonder Woman v rovnomennom filme sa z izraelskej herečky Gal Gadotovej stala medzinárodná hviezda. V rozhovore pre GQ sa rozhovorila o hereckej kariére, ale aj svojich koreňoch.

17.11.2017 08:00
Herečka Gal Gadot v kreácii Altuzarra. Foto: ,
Herečka Gal Gadot v kreácii Altuzarra.
debata

Niektorí fanúšikovia bývalej Miss Izrael vyčítajú, že v jej reči na filmovom plátne počuť hebrejský akcent. „V hebrejčine, kedykoľvek dávam rozhovory, kedykoľvek k niekomu hovorím alebo čítam, je pre mňa dôležité, aby som znela výrečne a mala dobrú slovnú zásobu,“ vysvetlila v interview Gadot.

V angličtine je to podľa nej iné. Hoci sa snaží, stále má medzery. „Stále ešte niektoré slová nie sú v mojej DNA,“ pokračovala krásna brunetka.

Zľava:  Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller,...
Herečka Diane Lane.
+13Herečka Connie Nielsen.

Hoci od štvrtka ju diváci môžu opäť v kinách vidieť ako Wonder Woman, tentoraz vo filme Liga spravodlivých, a rolu superhrdinky si znovu zopakuje aj v druhom pokračovaní série, nebráni sa ani rolám v iných žánroch.

„Akonáhle je dobrý príbeh, dobrý scenár, každý žáner má svoju dôveryhodnosť. Jasné, že nechcem do konca života hrať Wonder Woman. Rozhodne nie,“ doplnila Gadot.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #GQ #Gal Gadot #korene #hebrejčina

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...