Škandály, nahota, drogy a znovu ako anjel! Miley Cyrus oslavuje

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus patrí medzi najväčšie hviezdy šoubiznisu. Vo štvrtok 23. novembra oslavuje 25. narodeniny.

22.11.2017 16:05
debata
Miley Cyrus na pódiu počas udeľovania MTV Video... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Miley cyrus Miley Cyrus na pódiu počas udeľovania MTV Video Music Awards 2017.

Dcéra country muzikanta získala slávu najprv ako jedna z hviezdičiek zo stajne Disney, aby na prahu dospelosti prešla divokým obdobím, v ktorom nechýbali šokujúce kostýmy, divoké večierky alebo škandalózne videoklipy. V posledných rokoch sa však Miley upokojila a na pódiách opäť potvrdzuje, že nie je bez talentu.

Speváčka Miley Cyrus na zábere z mája 2017.
Speváčka Miley Cyrus na pláži v Malibu...
+25 Liam Helmsworth a Miley Cyrus počas premiéry...

Pred kamerou sa objavila už ako dieťa, cestu ku skutočnej sláve jej pred 11 rokmi otvoril seriál z produkcie Disney Hannah Montana. Miley si zahrala dievča, ktoré cez deň vedie život obyčajnej stredoškoláčky a v noci sa stáva popovou hviezdou. Počas štyroch sezón si dielko, starostlivo vyprojektované na dievčenské publikum až po stredné školu, získalo po svete milióny fanúšičiek. A prakticky všetko, čoho sa Miley, vtedy Hannah Montana, dotkla, sa menilo na doláre.

Už pred odvysielaním štvrtej sezóny však Miley odhodila tvár nepoškvrnenej Hannah. Ostrihala si vlasy, odfarbila sa a ukázala tetovanie. O pár rokov začala šokovať aj priamo na pódiu a potom ešte intenzívnejšie aj mimo neho.

Speváčka Miley Cyrus a jej provokatívna... Foto: SITA/AP, Powers Imagery
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus a jej provokatívna choreografia spred pár rokov.

Jej videoklip Wrecking Ball, v ktorom sa objavila prakticky nahá na demoličnej guli, vyhlásila televízia MTV v roku 2014 za najlepší videoklip roka. Tento rok sa však Miley vrátila s novým albumom Younger Now, ktorý sprevádza upokojujúca fáza. Speváčka prestala šokovať za každú cenu a dokonca priznala, že niektoré svoje kroky z uplynulého obdobia ľutuje. Zaradila medzi ne aj časté fajčenie marihuany, s ktorou vraj definitívne pred pár mesiacmi skoncovala.

Speváčka a herečka Miley Cyrus v šatách od... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Miley Cyrus Speváčka a herečka Miley Cyrus v šatách od Marca Jacobsa.
debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #kariéra #hudba #škandál #oslava #jubileum

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...