Sukničkár Deák, aj ufrflaný Tůma! Oteckovia sľubujú slovenskú realitu

V januári sa diváci Markízy dočkajú nového denného seriálu Oteckovia. V hlavných úlohách sa predvedú obľúbené tváre ako Vladimír Kobielsky či Filip Tůma, veľkú televíznu šancu dostal aj sympatický Marek Fašiang.

12.12.2017 14:35
ilip Tůma,  Vladimír Kobielsky, Braňo Deák,  a... Foto:
Zľava: Filip Tůma, Vladimír Kobielsky, Braňo Deák a Marek Fašiang v seriáli Oteckovia.
debata

Scenár prináša príbehy štyroch mladých otcov, pod ktoré sa režisérsky podpísali Adriana Totiková a Vladimír Fischer. „Seriál prinesie na obrazovky veľa slovenskej reality – srdečnej, láskavej a pozitívnej. A takisto humoru prameniaceho z každodenného života,“ opísala Totiková a dodala: „Projekt je výnimočný aj obsadením, podarilo sa nám získať výrazné tváre do úloh dospelákov, ale taktiež výborných detských hercov, bez ktorých by to nešlo.“

Ako vnímajú svoje postavy hlavní predstavitelia? Filip Tůma hrá manžela Moniky Hilmerovej a otca troch detí. „Som večne nespokojný hundroš,“ opísal. Výstižne predstavil svojho hrdinu aj Braňo Deák, ktorý v seriáli ako vychytený právnik naháňa každú peknú ženu. „Som klasický sukničkár,“ opisuje herec, ktorý sa v prvej časti stane z čista-jasna otcom 6-ročného chlapca. Kobielsky je pred kamerami rozvedený otec, jeho prvou, poriadne ráznou manželkou, je Zuzana Mauréry. Milenku, ktorá mu porodí tretie dieťa, stvárňuje Natália Puklušová.

Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...
Herečka Mária Havranová a Marián Mitaš  v...
+9Herečka Mária Havranová ako učiteľka v seriáli...

Štvoricu mužských hrdinov dopĺňa seriálový nováčik Marek Fašiang, ten svojho hrdinu opísal ako citlivého a melancholického vdovca. „Ale cestu mi skríži krásna, osudová žena v podaní Mary Havranovej,“ opisuje Fašiang, pre ktorého je práve rola v Oteckoch jeho prvou výraznou seriálovou šancou. „Je pravda, že do projektu som vstupoval s nie veľkými skúsenosťami, ale začiatky bývajú vždy náročné. Aj vďaka kolegom som sa do procesu výroby dostal a už som v štádiu, kedy si nakrúcanie Oteckov užívam.“

Herečka Mária Havranová a Marián Mitaš  v... Foto: Markíza
Marián Mitaš Herečka Mária Havranová a Marián Mitaš v seriáli Oteckovia.

Seriálová stálica Markízy, Monika Hilmerová, sa predvedie v jednej z hlavných ženských postáv, scenár z nej urobil prototyp žienky domácej, trojnásobnej matky. „Ale moja postava má už celkom dosť dlhoročnej starostlivosti o domácnosť a rodinu, vzoprie sa s túžbou vymaniť sa z tejto pozície,“ opísala herečka. Mladučká Mária Havranová, ktorú diváci poznajú už zo seriálu Kukučka, sa tento raz predvedie v úlohe učiteľky v materskej škôlke, ktorá nedá spávať hneď dvom mužom – Marekovi Fašiangovi a Mariánovi Mitašovi. „Aktuálne sme točili sedemdesiatu časť a mali by sme nakrúcať do konca marca, takže ešte uvidíme, kam ma scenáristi posunú,“ opísala 23-ročná študentka VŠMU. Prvý diel Oteckov Markíza uvedie 1. januára o 17:55.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Hilmerová #Filip Tůma #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...