Netúžim po asistentke, ani odhaľovať súkromie, tvrdí kráska zo Star Wars

Jej tvár je vďaka fenoménu Star Wars známa miliónom fanúšikov po celom svete. A popularitu nadobudla za posledné roky obrovskú. To však pre Daisy Ridleyovú neznamená, že bude fungovať ako veľké hviezdy.

15.12.2017 08:50
Daisy Ridley Foto: ,
Herečka Daisy Ridley počas fotenia k filmu Star Wars: Poslední Jediovia.
debata

Iba nedávno prekvapila 25-ročná britská rodáčka v rozhovore pre magazín Glamour, keď uviedla, že nechce mať osobnú asistentku. Pri počte povinností a záujmu o ňu by sa pri tom núkala skôr možnosť zamestnať takého človeka.

„Mala som asistenta na naozaj kratučkú chvíľu, pretože mi to ponúkli. A doslova stačil jeden deň, aby som si povedala, toto sa mi nepáči. Nepáči sa mi, ak niekto iný robí rozhodnutia, ktoré by som mala robiť ja,“ uviedla pre dámsky magazín Ridley. „Áno, som veľmi veľmi zaneprázdnená, ale nie taká zaneprázdnená, aby som nemohla robiť vlastné rozhodnutia. Ak ma niekto má vyzdvihnúť ráno autom, chcem, aby ma kontaktoval priamo,“ dodala ešte herečka.

Ridley, ktorá sa stala idolom novej generácie fanúšikov Star Wars, sa tiež vyznala, že svoj súkromný život chce udržať v čo najväčšej tajnosti. „Byť na sociálnych sieťach nie je pre mňa dobré, nie som na to vybavená,“ vysvetlila. „Som veľmi citlivá. Nie precitlivelá, ale v zásade veľmi veci prežívam a vnímam,“ doplnila Ridley. Podľa nej ako žena častejšie čelí otázkam na svoj súkromný život a odmieta na ne odpovedať. „Sú to veci, ktoré patria len mne. Moje súkromie,“ uzavrela.

Herečka Daisy Ridley.
Herec Domhall Gleeson.
+14Herec John Boyega na premiére filmu Hviezdne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #Star Wars #asistentka #Daisy Ridley

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...