Vinczeovej s Müllerom to spolu funguje: Výsledok? Ďalšie vystúpenia

Slovenský spevák Richard Müller a moderátorka Adela Vinczeová budú pokračovať v spoločnom Ona a On Tour aj na budúci rok. Dvojica sa tak rozhodla po tohtoročných úspešných vystúpeniach.

15.12.2017 11:31
Moderátorka Adela Vinczeová spovedala na turné... Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová spovedala na turné speváka Richarda Müllera.
debata

„Čakal som od toho veľa, veď ide o Adelu Vinczeovú, no i tak som bol prekvapený. Bolo to ešte lepšie ako som čakal. Každý koncert mi kládla iné otázky. My sme sa na toto turné nejako zvlášť spolu nepripravovali. Nechal som jej úplnú slobodu v tom, čo sa ma bude pýtať. A bolo to fantastické. Jej otázky boli chvíľami insitné a chvíľami vážne. Podľa reakcií publika a podľa toho, čo nám ľudia písali na sociálnych sieťach, sa im to páčilo. Ja osobne som bol nadšený a už sa veľmi teším na jarnú časť turné,“ uviedol Richard Müller.

„Viem, že Adela je veľmi kultivovaný človek a tak som nečakal, že by sa z toho mohlo stať nejaké bulvárne okienko. Ona sa na každý jeden koncert špeciálne pripravila. A pýtala sa ma naozaj na všeličo. Rozkošná otázka napríklad bola, aké by som chcel byť zviera. Alebo aký som mal kostým na prvom karnevale,“ dodal.

Päťdesiatšesťročný interpret a známa moderátorka budú na cestách od apríla do júna. Fanúšikovia a fanúšičky sa opäť môžu tešiť na skladby z albumu 55 (2016), ale aj na staršie hity. „Ešte to síce neviem úplne presne, ale program asi veľmi meniť nebudeme. Vystúpime totiž prevažne v iných mestách. Ten program je naozaj krásny. My si to užívame a verím, že budú aj ľudia,“ povedal slávny rodák z Hlohovca.

Richard Müller počas kariéry spolupracoval napríklad aj s Petrom Hapkom, Milanom Lasicom, Ivanom Táslerom, Andrejom Šebanom či Marcelom Buntajom. Medzi jeho najväčšie hity patria aj skladby ako Milovanie v daždi, Cigaretka na 2 ťahy, Spočítaj ma, Tlaková níž, Nočná optika, Po schodoch, Baroko alebo V tom istom meste. Predvlani uviedol na trh album Sociální síť, na ktorom spolupracovali Michal Horáček a Michal Pavlíček. Na spomínanej štúdiovke 55 sa podieľali aj Ondřej Brzobohatý a Peter Uličný. So skupinou Fragile vydal nahrávky Hlasy (2013) a Hlasy 2 (2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Richard Müller #spolu #Adela Vinczeová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...