Výrazná Germániová opantá Žulčáka! Seriál Vlci aj v znamení búrlivej lásky

24-ročná herečka Natália Germániová je hlavnou ženskou hviezdou seriálovej novinky JOJ-ky s názvom Vlci.

16.12.2017 12:00
Natália Germániová Foto:
Natália Germániová v seriáli Vlci.
debata

V sérii, ktorá prinesie 40 častí a k divákom sa dostane 2. januára, sa predstaví v úlohe Alice, dcéry vplyvného sudcu Hirscha. Toho hrá „neopozeraný“ Ivan Krúpa. Okrem dramatickej linky, ktorá diváka vracia do rokov mečiarizmu, sa diváci dočkajú aj tej výrazne romantickej, v ktorej sa ku Germániovej pridá sympatický Daniel Žulčák.

Natália Germániová a Daniel Žulčák  v seriáli... Foto: JOJ
Natália Germániová a Daniel Žulčák Natália Germániová a Daniel Žulčák v seriáli Vlci.

Množstvo scén má herečka práve so svojím seriálovým otcom. Ako uviedla, hoci Ivan Krúpa hrá poriadneho sviniara, mimo kamier je to „veselá kopa“. „Jeho postava, to je niečo diametrálne odlišné od toho, aký je Ivan v skutočnosti. My sa veľakrát dosmejeme asi sekundu pred ostrou, pretože je naozaj zábavný človek. Dokonca už na kastingu, kedy sme ešte nevedeli, že budeme otec a dcéra, medzi nami pracovala istá ľudská chémia,“ opísala výrazná tmavovláska.

Herecky „oťukávať“ sa nemusela so svojou seriálovou láskou Andrejom, ktorého hrá Daniel Žulčák. Napriek tomu, že pred kamerou sa spolu v jednom projekte doposiaľ nestretli, neznámi nie sú. „Poznáme sa dobre z VŠMU a boli sme kamaráti ešte pred týmto projektom, vďaka čomu nebol medzi nami žiaden problém ani počas nakrúcania,“ opísala.

Milan Ondrík a Anna Javorková  v seriáli Vlci.
Milan Ondrík (vľavo) a Daniel Žulčák  v seriáli...
+7Natalia Germani a Daniel Žulčák  v seriáli Vlci.

Seriál sa jednou linkou vracia aj do deväťdesiatych rokov, do obdobia mečiarizmu. Ako na herečku pôsobí táto téma? „Ja som bola v tom období malá, ale následky tých rokov sú jasne viditeľné dodnes. Aj vďaka nakrúcaniu som sa naučila pozerať sa dozadu na našu nedávnu históriu a myslím si, že táto téma osloví aj moju generáciu, ktorá sa v nej až tak veľmi neorientuje.“

Daniel Žulčák  v seriáli Vlci. Foto: JOJ
Daniel Žulčák Daniel Žulčák v seriáli Vlci.

Okrem Vlkov sa Germániová objaví aj v epizódnej postave v ďalšej novinke z produkcie JOJ-ky s názvom Hotel. „V nej stvárňujem poriadnu mrchu, ktorá sa zrazu vynorí z minulosti a naruší vzťah hlavnému hrdinovi v podaní Martina Mňahončáka tesne pred svadbou. Takže v porovnaní s Vlkmi je to celkom iná úloha,“ opisuje.

Hotel má 8 častí, Vlci 40. V ktorých projektoch, čo sa dĺžky týka, sa cíti lepšie? „Mne osobne viac vyhovujú dlhodobejšie projekty, pretože ako herečka občas potrebujem viac času, aby som sa s postavou stotožnila. A ďalšou výhodou týchto projektov je aj to, že si s kolegami vytvoríte v kolektíve príjemné vzťahy, vďaka čomu ide potom práca ako po masle.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Žulčák #vlci #Natália Germáni

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...