Porota novej Superstar: Vracia sa Habera, hodnotiť bude aj Knechtová

Televízia Markíza stavila v uplynulých mesiacoch na veľké návraty. Po šou Let's Dance a seriáli Susedia, ktorý sa vráti po rokoch na obrazovky, sa pridáva aj projekt Superstar.

20.12.2017 14:00
debata
Speváčka Katka Knechtová by mala byť novou... Foto: Marek Neumahr
Na akcii Markíza sa objavila aj speváčka Katka Knechtová. Speváčka Katka Knechtová by mala byť novou porotkyňou v šou Superstar.

Jeden z najúspešnejších hudobných súťažných programov štartoval kedysi na obrazovkách verejnoprávnej televízie, aby sa potom presunul do komerčnej Markízy. Hoci prvej sérii sa úspech tých ďalších už nevyrovnal, stále program patrí medzi sledované a populárne. A s tým určite kalkulujú aj v Záhorskej Bystrici, kde už sa nejaký ten piatok Superstar promuje a pripravuje.

Server Vipstory.cz priniesol informáciu aj o zostave porotcov, ktorých diváci uvidia v najbližšom vysielaní speváckej šou o hľadaní najväčšieho hudobného talentu. Asi nikoho neprekvapí, že v porotcovskej pozícii sa znovu vráti Pavol Habera.

Okrem neho však v porotcovskej zostave už budú len samé nové tváre. Slovensko bude mať v štvorčlennej zostave ešte jedného zástupcu – konkrétne speváčku Katarínu Knechtovú. Za Česko sa v porote objaví Matěj Ruppert, známy najmä z formácie Monkey Businnes, ale tiež spevák Ben Cristovao. On sám súťaž absolvoval a hoci nedosiahol až na víťazstvo, jeho kariéra bola v mnohých ohľadoch úspešnejšia než kariéra niektorých superstarovských víťazov.

Televízia Markíza zatiaľ zostavu nepotvrdila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Knechtová #Superstar #porota #Ben Cristovao #Pavol Habera #Matěj Ruppert

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...