Ako si Deák poradí so 6-ročným dieťaťom, ktoré mu zostalo na krku?

Komediálny seriál Oteckovia sa dostane k divákom Markízy 1. januára. Hlavné postavy v ňom okrem Braňa Deáka stvárňujú Vladimír Kobielsky, Filip Tůma a Marek Fašiang.

31.12.2017 14:00
Braňo Deák Foto:
Braňo Deák na uvedení prvej časti seriálu Oteckovia.
debata (1)

Braňo Deák hrá v seriálovej novinke úspešného právnika, ktorý sa teší enormnému záujmu žien. No hneď v prvej časti sa o slovo prihlási kráska z jeho minulosti, ktorá mu oznámi, že je otcom jej 6-ročného syna. A nechá mu ho „na krku“. „Áno, v úvode seriálu nepôsobím veľmi sympaticky, pretože zrazu mi dieťa skríži plány. Ale môžem povedať, že moja postava sa zmení a zo zaneprázdneného workoholika bude celkom veselý človek. Aj vďaka tomu chlapcovi sa stane lepším a vnímavejším voči okoliu,“ opisuje svoju postavu Deák.

Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...
Herečka Mária Havranová a Marián Mitaš  v...
+9Herečka Mária Havranová ako učiteľka v seriáli...

Seriál má nakrútených takmer 70 častí. Ako sa herec cíti v takýchto časovo náročných projektoch? „Nie je to môj prvý dlhodobý seriál. Ja to vnímam pozitívne, aj z toho dôvodu, že mám stálu prácu. Zároveň si svoju postavu dokážem s pribúdajúcimi časťami aj nejakým spôsobom formovať,“ opisuje Deák a dodáva: „Navyše, po dlhšom čase sa už tím okolo projektu lepšie spozná a s tým súvisí aj fakt, že do práce sa potom človeku chodí ešte o čosi veselšie. Ja dúfam, že Oteckovia divákov zaujmú a my budeme nakrúcať ďalšie diely.“ Okrem seriálu čaká sympatického herca v nasledujúcom roku aj skúšanie novej divadelnej hry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Braňo Deák #Oteckovia

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...