TWiiNS-ky na Eurovízii pohoreli, sexepíl im nepomohol

Slovensku to opäť nevyšlo, do sobotného finále Eurovízie sa TWiiNS-ky v Düsseldorfe neprebojovali.

12.05.2011 23:21
Twiins Foto:
Duo Twiins vo štvrtok na pódiu súťaže Eurovision Song Contest 2011 .
debata

Vo finále Eurovízie sa Slovensko prezentovať nebude. Druhé semifinálové kolo súťaže Eurovision Song Contest 2011 sa nestalo šťastným pre duo TWiiNS. Pred 18 OOO divákmi v Esprit aréne v Düsseldorfe odspievali sexi sestry pieseň I´m Still Alive, ktorej spoluautorom je Braňo Jančich. Sms-kujúcich divákov však skladba nezaujala. Z druhého semifinálového kola postúpili do veľkého finále krajiny: Estónsko, Rumunsko, Moldavsko, Írsko, Bosna a Hercegovina, Dánsko, Rakúsko, Ukrajina, Slovinsko a Švédsko. Pred bránami finále zostali vo štvrtok okrem Slovenska aj Belgicko, Holandsko, Cyprus, Bulharsko, Izrael, Macedónsko, Bielorusko a Lotyšsko.

Druhé semifinálové kolo moderovali Anke Engelke, Judith Rakers a Stefan Raab a slovenské speváčky, Veronika Nízlová a Daniela Jančichová, sa na pódium postavili ako piate. Svoje poradie si zvolili na základe zisku divokej karty. Pritom sestry sa už v Eurovízii raz predviedli, ako vokalistky českej speváčky Terezy Kerndlovej v roku 2008. Skúsenosť z pódia Eurovízie však vo štvrtok nevyužili.

V sobotu, 14. mája, sa vo finále predvedie 25 krajín: Estónsko, Rumunsko, Moldavsko, Írsko, Bosna a Hercegovina, Dánsko, Rakúsko, Ukrajina, Slovinsko, Švédsko, Srbsko, Litva, Grécko, Azerbajdžan, Gruzínsko, Švajčiarsko, Maďarsko, Fínsko, Island, Rusko, Francúzsko, Španielsko, Veľká Británia, Taliansko a domáce Nemecko.

Nadine Beiler z  Rakúska počas 2. semifinále...
Moderátori Eurovízie: Anke Engelke, Stefan...
+6Twiins-ky počas semifinálového kola Eurovízie.
debata chyba

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...