Bude z nej škandalózna princezná? Bonham Carter rokuje o úlohe

Anglická herečka Helena Bonham Carter rokuje o stvárnení britskej princeznej Margaréty v tretej sezóne úspešného historického seriálu The Crown (2016).

08.01.2018 10:35
Herečka Helena Bonham Carter. Foto: ,
Herečka Helena Bonham Carter.
debata

Informuje o tom portál Deadline s odvolaním sa na nemenované zdroje. Spoločnosť Netflix, ktorá je producentom projektu, sa k správam nevyjadrila.

Päťdesiatjedenročná Bonham Carter by v prípade podpísania zmluvy, rolu prevzala po Vanesse Kirby, ktorá si mladšiu sestru kráľovnej Alžbety II. zahrala v prvých dvoch sezónach.

Za seriálom The Crown stojí britský scenárista a dramatik Peter Morgan. Prvá sezóna debutovala v novembri 2016 a zamerala sa na posledné roky kráľovnej Alžbety II. ako princeznej a jej prvé roky na tróne. Stvárnila ju Claire Foy a v projekte si okrem spomínanej Kirby zahrali aj Matt Smith ako princ Filip, John Lithgow, ktorý sa ujal roly Winstona Churchilla či Jared Harris. Ten si zase zahral kráľa Juraja VI.. Séria má na konte dva Zlaté glóbusy. Jeden získala v kategórii Najlepší dramatický seriál a druhý si odniesla Foy.

Už skôr pritom tvorcovia oznámili, že 33-ročnú Foy v prípadnej tretej a štvrtej sezóny nahradí anglická herečka Olivia Colman. Tie si spoločnosť ešte neobjednala, predpokladá sa však že seriál bude pokračovať. The Crown by mala podľa plánov sledovať šesť desaťročí Alžbetinej vlády. Druhú sériu Netflix sprístupnil 8. decembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Helena Bonham Carter #The Crown #princezná Margaret

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....