Na svadbu princa Harryho sa nechystám, hovorí oscarová 'kráľovná'

Na svadobnú oslavu princa Harryho a herečky Meghan Markleovej dostanú nepochybne pozvanie ja vybrané osobnosti šoubiznisu. Špekulácie, že by medzi nimi mala byť aj Helen Mirren, však vyvrátila herečka sama.

13.01.2018 00:00
debata
Herečka Helen Mirren na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Helen Mirren na premiére filmu The Leisure Seeker. Herečka Helen Mirren na premiére filmu The Leisure Seeker.

V rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneresovou sa rodená Britka, ktorá vo filme stvárnila kráľovnú Alžbetu II., vyznala, že na blížiacu sa svadbu nepôjde. „Nepoznám ich až tak dobre,“ vysvetlila pragmaticky 72-ročná hviezda.

„Raz som bola na vyhlásení filmových cien a bol tam aj princ William, ktorý povedal vtipnú vetu. Dnes je tu aj moja stará mama, takže musím byť veľmi veľmi poslušný. Takže asi vie, kto som,“ prezradila s úsmevom moderátorke na margo svojho stvárnenia kráľovnej Alžbety II., za ktoré dostala Oscara.

Herečka tiež doplnila, že sa stretla na veľmi krátko s princom Harrym a tiež so samotnou kráľovnou, veľmi šarmantný je podľa nej aj princ Charles. Na otázku DeGeneresovej, ako hodnotí aktuálny seriálový hit – projekt The Crown (Koruna), ktorý zachytáva prvé roky vládnutia britskej kráľovnej, Mirren odpovedala s nadšením.

„Myslím si, že to je neuveriteľne vystižné. Claire Foy je tam brilantná. Poslala som jej email s gratuláciou,“ uviedla na margo herečky Foy, ktorá stvárnila kráľovnú Alžbetu II. v spomenutom seriáli.

zväčšiť Herečka Claire Foy ako kráľovná Alžbeta II. v... Foto: SITA/AP, Robert Viglasky
Herečka Claire Foy ako kráľovná Alžbeta II. v seriáli The Crown. Herečka Claire Foy ako kráľovná Alžbeta II. v seriáli The Crown.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #princ Harry #svadba #pozvanie #kráľovná Alžbeta II. #The Crown #svadba princa Harryho

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....