Prvé foto novej poroty Superstar: Z Knechtovej je sexica v červenom!

Hoci médiá, vrátane Pravda.sk, o tom informovali ešte pred Vianocami, televízia Markíza s potvrdením dlho váhala. Až od piatka je oficiálne známa zostava poroty Superstar.

12.01.2018 15:01
debata (3)
zväčšiť Porota speváckej šou Superstar - zľava: Matěj... Foto: TV Markíza
Matěj Ruppert, Katarína Knechtová, Ben Cristovao a Pavol Habera Porota speváckej šou Superstar - zľava: Matěj Ruppert, Katarína Knechtová, Ben Cristovao a Pavol Habera.

Tak ako sa predpokladalo, do speváckej súťaže, ktorá má byť lákadlom jarného vysielania, sa vrátil spevák a skladateľ Pavol Habera. Zvyšné trio však bude úplnými nováčikmi vo formáte tohto typu a diváci sa dočkajú dvojice českých umelcov v zložení Matěj Ruppert a Ben Cristovao a Slovenky Kataríny Knechtovej.

Niekdajšia členka IMT Smile a dlhoročná úspešná sólová autorka a interpretka má ambíciu budúcim spevákom skôr pomáhať. „Nechcem ľuďom ubližovať, ale naopak chcem, aby sa o sebe niečo nové dozvedeli a prípadne sa pozreli na svoje spievanie z trochu iného uhla,“ uviedla vo vyhlásení pre médiá Knechtová.

„SuperStar je matkou všetkých talentových súťaží a ja som rád, že som od samého začiatku jej súčasťou. Táto súťaž má totiž zmysel a baví ma byť jej súčasťou,“ dodal zase Pavol Habera, ktorý sa členom poroty SuperStar, či už samostatnej slovenskej alebo „federálnej“, stane už ôsmy raz.

Kvarteto porotcov spoločne nafotilo už aj prvé oficiálne zábery. Zaujme najmä prešovská rodáčka Knechtová, jediná „nežná“ členka osadenstva. Štylisti z nej urobili poriadne zvodnú dámu, sexice v červených šatách a na poriadne vysokých podpätkoch. Takže aj z tohoto pohľadu sa asi máme na čo v televízii tešiť.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Knechtová #Superstar #Ben Cristovao #Pavol Habera #Matěj Ruppert

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...