Hollywoodska kráska na nepoznanie! 13 kíl navyše a strhaná tvár

Radí sa medzi najpríťažlivejšie hviezdy Hollywoodu, ale herečka Charlize Theron už neraz dokázala, že pre filmové umenie dokáže veľa zo svojho vzhľadu obetovať. Alebo mu pridať - napríklad aj bezmála 14 kíl.

16.01.2018 00:00
debata (3)
zväčšiť Herečka Charlize Theron na zábere z filmu... Foto: Profimedia
Charlize Theron na zábere z filmu Tully Herečka Charlize Theron na zábere z filmu Tully, kde stvárňuje vyčerpanú matku troch detí.

Radí sa medzi najpríťažlivejšie hviezdy Hollywoodu, ale herečka Charlize Theron už neraz dokázala, že pre filmové umenie dokáže veľa zo svojho vzhľadu obetovať. Alebo mu pridať – napríklad aj bezmála 14 kíl.

Juhoafrická rodáčka nakrúcala film Tully o matke troch detí, ktorá jedno z nich ešte stále dojčí a to si vyžiadalo aj vizuálnu premenu. Blondínka sa do toho vrhla naplno a kvôli postave Marlo pribrala 13,5 kilogramu. Na záberoch z filmu vidieť, že hmotnosť sa usadila najmä na brušku a hviezda sa zaoblila aj celkovo.

Nie je to však prvýkrát, čo sa 42-ročná hollywoodska hviezda odvážila experimentovať so vzhľadom a podvolila sa profesionálnej úlohe. Za stvárnenie prostitútky Aileen Wuornosovej, v dráme Monštrum podľa skutočného príbehu, získala dokonca Oscara. Vtedy herečka tiež pribrala a zmenila svoj vzhľad na nepoznanie. Pre rolu v akčnom filme z post-apokalyptickej budúcnosti Šialený Max: Zbesilá jazda si zase nechala hlavu ostrihať takmer dohola.

Herečka Charlize Theron na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Herečka Charlize Theron na premiére filmu Atomic Blonde v Berlíne. Herečka Charlize Theron na premiére filmu Atomic Blonde v Berlíne.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #postava #Charlize Theron #priberanie #podoba

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...