Diváci sa dočkajú filmu o láske medzi princom Harrym a Meghan

Film s názvom "Harry & Meghan: The Royal Love Story" by sa mal na obrazovky dostať ešte pred ich májovou svadbou.

18.01.2018 00:00
debata

Príbeh lásky medzi princom Harrym a Meghan Markleovou bude sfilmovaný. Ako informuje „New York Post“ postará sa o to televízia „Lifetime TV“ a snímka ponesie názov „Harry & Meghan: The Royal Love Story“. Podľa zverejnených informácií by sa mal príbeh dostať k divákom ešte pred očakávanou svadbou.

Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka... Foto: SITA/AP, Alexi Lubomirski
Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka Meghan Markle Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka Meghan Markle v šatách Ralph & Russo Couture za 75-tisíc libier!

O réžiu sa postará Menhaj Huda (50), ktorý je podpísaný aj pod televízny film o princovi Williamovi a jeho vyvolenej, Kate Middletonovej. Tento film sa však dobrých kritík nedočkal, režisérovi vyčítali najmä herecké obsadenie. Kto si Meghan Markleovú a princa Harryho zahrá, zatiaľ známe nie je.

Dvojica sa postaví pred oltár 19. mája, svadba sa bude konať v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor západne od Londýna. Zasnúbeniu s americko-kanadskou herečkou, ktorá sa v roku 2013 rozviedla so svojim prvým manželom, producentom Trevorom Engelsonem, predchádzal 18-mesačný vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #film #Meghan Markle

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....