Drogová barónka Zeta-Jones! Bola som ako posadnutá, priznáva hviezda

Herečku Catherine Zeta-Jonesovú už ocenili Oscarom za výkon v muzikáli Chicago. V jej živote sú však aj ďalšie úlohy, ktoré si cení. Radí sa medzi ne aj tá najnovšia.

18.01.2018 13:31
Waleská rodáčka Catherine Zeta Jones v róbe... Foto: ,
Waleská rodáčka Catherine Zeta Jones na archívnom zábere.
debata (3)

Waleská rodáčka totiž v televíznom filme podľa skutočnej udalosti stvárnila šéfku drogového kartelu Griseldu Blanco a priznala sa, že ju vníma ako jednu z rol svojho života. „Bola som ňou posadnutá,“ vyhlásila počas rannej šou Good Morning America 48-ročná herečka.

„Morálne som úplný protipól ženy ako bola Griselda, ale ako herečka? Skrátka to bol jeden z tých vysnených džobov. Boli to štyri najúžasnejšie týždne, aké som kedy na nakrúcaní zažila,“ vysvetlila hviezda.

O Blanco videla niekoľko dokumentov a čítala aj mnoho článkov v minulosti a fascinovalo ju, kto mohla byť žena, ktorej sa obávali aj mnohí priekupníci drog a drogoví díleri. Napokon dostala možnosť stvárniť ju pred kamerou. Herečka sa v televíznom rozhovore priznala, že jej bude za nakrúcaním smutno. „Ale je čas nechať ju ísť,“ dodala na margo postavy a televízneho filmu, ktorý vznikol v produkcii Lifetime.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Televízia #Catherine Zeta-Jones #rola

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....