Juraj Kukura: Nemám ani základy na to, aby som bol dobrým hercom

Herca Juraja Kukuru, ktorý sa v nedeľu prvýkrát objavil na televíznej obrazovke v krimiseriáli Inšpektor Max, prvoplánové kriminálky nebavia.

29.01.2018 10:30
Juraj Kukura Foto: ,
Herec Juraj Kukura stvárňuje hlavnú úlohu v novom seriáli Inšpektor Max.
debata (5)

„Zaujíma ma v prvom rade sociálne prostredie a život, ktorý žijeme. Na povrchné vyšetrovanie sú lepší iní. Ja si myslím, že v tomto prípade sú najdôležitejšie osudy ľudí. Nejde tam o naháňačky autami, bitky, streľbu, preskakovanie priekop a preliezanie zábradlí, pričom na konci sa dozviete, kto je vrah. Takých kriminálok je toľko, že toto už dnes nikoho nezaujíma. Mňa teda vôbec nie. Naopak, zaujíma ma dnešná spoločnosť, spôsob, akým dnes žijeme a čo nás trápi,“ ozrejmil na margo ĺohy vyšetrovateľa, ktorého stvárnil v spomenutom projekte.

„Pripravte sa na jedenásť televíznych filmov, ktoré na seba nadväzujú a ukazujú našu spoločnosť a osudy ľudí v súvislosti s tým, že hlavné postavy sú kriminalisti a v tomto prostredí sa aj pohybujú,“ podotkol herec, ktorý na záver priznal, že napriek dlhým mesiacom nakrúcania mu profesia detektíva príliš neučarovala.

„Aj keď ma to priťahuje, to ešte stále neznamená, že by som to vedel aj robiť. Človek môže robiť len to, čo robiť vie a čo si v prvom rade vie predstaviť. Byť detektívom si osobne predstaviť neviem. Aj keď, ja som si nevedel predstaviť ani že budem herec,“ zavtipkoval.

„Neviem totiž ani spievať, ani tancovať, neviem recitovať… Ja vlastne nemám ani základné predpoklady na to, aby som bol dobrým hercom,“ uzavrel.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kukura #rozmer #Inšpektor Max #ľudskosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...