Angelina verzus Alicia! Lara Croft má novú podobu, zatieni tú staršiu?

Sexy? To nepochybne! Ale tiež poriadne drsne, akčne a ako žena, ktorá sa nezľakne žiadneho nebezpečenstva - tak vyzerá herečka Alicia Vikander ako Lara Croft. Nevyhla sa porovnaniu s herečkou Angelinou Jolieovou.

02.02.2018 00:00
debata (3)
zväčšiť Herečky Lara Croft (vľavo) a Alicia Vikander... Foto: Paramount Pictures/Warner Bros.
Herečky Lara Croft (vľavo) a Alicia Vikander ako Lara Croft na kolážovom zábere. Herečky Lara Croft (vľavo) a Alicia Vikander ako Lara Croft na kolážovom zábere.

Spoločnosť Warner Bros. zverejnila prvé promo zábery slávnej počítačovej hrdinky, ktorú pred pár rokmi s úspechom stvárnila Jolie. Tentoraz sa role ujala švédska rodáčka a držiteľka Oscara za výkon vo filme The Danish Girl. A výsledok rozhodne nesklame. Vikander ako Lara Croft pôsobí maximálne uveriteľne a skutočne ako žena, ktorej schopnosťou je okrem bystrej mysle a šikovnosti aj umenie „nakopať zadok všetkým protivníkom“.

Herečka Alicia Vikander na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agotini
Alicia Vikander Herečka Alicia Vikander na premiére filmu Euphoria v Toronte.

Zaujímavosťou je, že kým Jolie na plagáte z roku 2000 pôsobí síce akčne, ale predovšetkým sexy a zvodne, jej nástupkyňa dostala výrazne drsnejšiu podobu (a o niečo menší dekolt). Vikander je na záberoch ufúľaná od hliny a piesky, na jej koži vidieť odreniny, vlasy sú akoby mierne spotené, no pritom stále pôsobí veľmi príťažlivo a zvodne.

Hoci Vikander má za sebou už množstvo filmových skúseností, tentoraz sa naozaj musela popasovať s akčným žánrom a množstvo scén skutočne sama nakrúcala. „Odmalička som snívala o tom, že budem súčasťou takej veľkej akcie, dobrodružného žánru. Chcela som posunúť svoje hranice a v tomto projekte som to nepochybne urobila,“ uviedla Vikander podľa Daily Mail.

V novinke, ktorá by sa mala dostať do kín už o pár mesiacov, sa bude odohrávať príbeh Lary Croft a jej „zrodenia“. „Je to film o tom, ako sa stala hrdinkou, ktorú poznáme,“ vysvetlila oscarová kráska.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #film #Alicia Vikander #plagát #podoba #Lara Croft

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...