Clooney je ženatý, už je tak možné všetko, hovorí Aniston

Jennifer Aniston (48) dostala otázku, či je možný návrat seriálových Priateľov.

06.02.2018 00:00
Jennifer ANiston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Okolo návratu populárnych Priateľov na televízne obrazovky prebehlo už nemálo špekulácií. Hlavní predstavitelia dostávajú neustále otázky týkajúce sa spoločného návratu slávnej zostavy pred kamery.

A aktuálne ju dostala aj predstaviteľka Rachel Greenovej, Jennifer Aniston v šou moderátorky Ellen DeGeneres. „Hej, mali by ste vrátiť Priateľov na obrazovky, viem, že veľa ľudí po tom túži,“ povedala moderátorka smerom k Anistonovej.

A ona odpovedala: „Všetko je možné, Ellen, všetko. A pokračovala v úsmevnom tóne v odpovedi: "Veď vieš, George Clooney sa oženil. To jasne hovorí, že možné je naozaj všetko.“

Reč pred kamerami talkšou padla aj na seriálovú novinku z produkcie spoločnosti Apple, v ktorej si zahrá aj Aniston. Ide o nový komediálny seriál odohrávajúci sa v New Yorku, ktorý zatiaľ prinesie 2 série po desať častí. Anistonovej „parťáčkou“ bude oscarová Reese Witherspoon.

Herečky si spolu zahrali aj v spomínaných Priateľoch, kde sa Reese Witherspoon objavila v epizódnej úlohe Jill Greenovej, sestry Rachel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia #Reese Witherpsoon

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...