Matt Smith stvárni beštiálneho Mansona. Pridá sa aj krásna Suki

Anglický herec Matt Smith si zahrá zosnulého amerického zločinca Charlesa Mansona.

08.02.2018 12:59
Britský herec Matt Smith. Foto: ,
Britský herec Matt Smith.
debata

Ako neslávne známy kriminálnik sa predstaví v pripravovanej dráme Charlie Says, za ktorou stojí režisérka filmu Americké psycho (2000) Mary Harron. Spolu s 35-ročným rodákom z Northamptonu si v snímke zahrajú aj Suki Waterhouse, Hannah Murray, Odessa Young, Marianne Rendon, Carla Gugino, Kaylie Carter a Merritt Wever.

Herečka a modelka Suki Waterhouse. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka a modelka Suki Waterhouse. Herečka a modelka Suki Waterhouse.

Snímka sa zameria na tri mladé nasledovníčky (Murray, Young a Rendon) spomínaného Mansona, ktoré v súvislosti s vraždou deviatich ľudí v Kalifornii odsúdili na trest smrti ale neskôr im ho znížili na doživotie. Po tom, ako ich príde doučovať postgraduálna študentka Karlene Faith (Wever), sa dievčatá začnú meniť a uvedomovať si svoje strašné zločiny.

O scenár snímky sa postarala Guinevere Turner, ktorá sa inšpirovala knihami The Family od Eda Sandersa a The Long Prison Journey of Leslie Van Houten od spomínanej Faithovej. O produkciu sa postarajú Jeremy M. Rosen, Kevin Shulman. Dana Guerin, Michael Guerin, David Hillary a menovaný Ed Sanders budú výkonnými producentmi. Nakrúcanie filmu sa začne na jar v Los Angeles.

Charles Manson, vlastným menom Charles Milles Maddox, sa narodil 12. novembra 1934. Jeho slobodná matka mala v čase pôrodu 16 rokov. Problémy so zákonom mal už od detstva. Preslávil sa ako vodca skupiny fanatikov, ktorých nazýval rodinou.

V roku 1969 zavraždili celkovo deväť ľudí vrátane herečky a manželky režiséra Romana Polańského Sharon Tateovej, ktorá bola v ôsmom mesiaci tehotenstva. Mansona v roku 1971 odsúdili na smrť, no neskôr mu trest zmenili na deväťnásobné doživotné odňatie slobody. Odvtedy mu dvanásť ráz zamietli žiadosť o predčasné prepustenie. Zomrel 19. novembra 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Matt Smith #Charles Manson #stvárnenie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...