Ako ustojí oranžový Maštalír rozbiehajúci sa vzťah?

Tomáš Maštalír sa po dlhšej prestávke objaví na obrazovke v komediálnej polohe, je jednou z hlavných postáv joj-kárskej novinky Semafor.

22.02.2018 16:00
debata

Naposledy si takúto polohu na obrazovke zahral v seriáli Hod svišťom. V Semafore sa predvedie ako Miro Majer, riaditeľ eventovky, ktorému sa rozbieha jeho prvý skutočný vzťah – po tridsiatke konečne zdieľa domácnosť s partnerkou. „Je pravda, že v poslednej dobe ma televízni diváci videli skôr v dramatických postavách, ale na druhej strane, v divadle je polovica mojich úloh komediálnych. A Mira v Semafore som si naozaj obľúbil,“ začína opisovať Maštalír.

Tomáš Maštalír a Dominika Žiaranová ako... Foto: JOJ
Semafor Tomáš Maštalír a Dominika Žiaranová ako zaľúbený párik v seriáli Semafor.

Seriálová úloha z neho urobila ambiciózneho choreografa a dokonca aj tanečníka. „V konkurze na túto rolu nikoho vlastne ani nezaujímalo ako hrám, ale skôr to, ako tancujem,“ opísal so smiechom herec a dodal: „A ako tanečník a choreograf som naozaj dobrý.“ Ako dodáva režisér novinky, Peter Begányi, seriál, ktorý vznikol podľa izraelskej predlohy a s úspechom sa vysiela napríklad v USA, Číne či Rusku, má množstvo fanúšikov na sociálnych sieťach práve kvôli spomínaným seriálovým choreografiám. Ich nakrúcanie si užil aj Maštalír. „Dokonca ako Miro som sa pred kamerami stretol s bratislavských klubom šachistov, pre ktorých som pripravoval event a bolo milé, že tvorcovia postavili pred kamery skutočných šachistov a nie komparz. Pre mňa išlo o super stretnutie.“

Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav... Foto: JOJ
Semafor Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav Majer, Tomáš Maštalír, Martin Nahálka.

Dej seriálu zobrazuje život troch mužov po tridsiatke, ktorých okrem Maštalíra stvárňujú Martin Nahálka a český herec Stanislav Majer a nesie sa v znamení hesla: Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená – ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude…

Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav...
Tomáš Maštalír a Dominika Žiaranová ako...
+4Tomáš Maštalír v seriáli Semafor.

Maštalírovi v seriáli svieti oranžová. Ako Mirovi v Semafore sa mu práve rozbieha vzťah. Jeho partnerkou pred kamerami je herečka Dominika Žiaranová, ktorá po jeho boku nestojí po prvý raz, zahrali si spolu už v Búrlivom víne. „Vtedy sme skončili dokonca pred oltárom. S Dominikou sa však poznáme nielen z nakrúcania, ale aj z divadla, takže nijako herecky oťukávať sme sa už nemuseli,“ opísal Maštalír. Ako to s ich vzťahom dopadne v Semafore, si diváci môžu pozrieť od 13. marca. Seriál by sa mal vysielať v prime-time v dvoch častiach po sebe s týždennou periodicitou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #Tomáš Maštalír #Martin Nahálka #Dominika Žiaranová

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...