Porotca zo Superstar Cristovao o Ledeckej: Je to vydretý úspech!

Nie neuveriteľný, ale vydretý, tak hodnotí dvojnásobný zlatý úspech Ester Ledeckej na olympijských hrách hudobník a tanečník Ben Cristovao, ktorý sa už čoskoro predstaví v úlohe porotcu Superstar.

25.02.2018 12:35
Ben Cristovao Foto:
Český spevák Ben Cristovao na zábere zo šatne po náročnom tréningu.
debata

Cristovao v minulosti spolu s Ledeckou trénoval jazdu na snouborde. Dnes sa tomuto športu venuje len rekreačne, ale v roku 2006 sa stal víťazom Českého pohára vo freestyle.

Ledecká sa zapísala do dejín olympijských hier ako prvá žena, ktorá získala na jedných hrách dve zlaté medaily v odlišných športoch.

„Povedal by som, že to je neuveriteľné, keby som nevedel, koľko do toho vložili Ester a jej rodičia času a energie. Nie je to neuveriteľné, je to vydreté a krásne vedené už odmalička,“ uviedol spevák na Facebooku k medailám Ledecký v lyžiarskom super-G a v paralelnom obrovskom slalome na snouborde. Hudobník česko-angolského pôvodu k úspechu Ledeckej tiež podotkol, že pre neho znamená „lekciu do života“.

zväčšiť Porota speváckej šou Superstar - zľava: Matěj... Foto: TV Markíza
Matěj Ruppert, Katarína Knechtová, Ben Cristovao a Pavol Habera Porota speváckej šou Superstar - zľava: Matěj Ruppert, Katarína Knechtová, Ben Cristovao a Pavol Habera.

„Chcel som sa Ester čo najskôr ozvať, keďže sme spolu kedysi dávno na snouborde začínali a trénovali, ale potom som si uvedomil, že som sa len tak sám od seba pár rokov neozval a vždy som si len z počutia potvrdil, že“ to ešte stále robí „a nevenoval som jej práci na športovej kariére až do posledných dvoch rokov skoro žiadnu pozornosť. A teraz sa budem hrať na kamoša, ktorý jej chce rýchlo pogratulovať? Prdlajs kamaráde, pekne do radu a počkaj, až si šampiónka urobí čas,“ oznámil Cristovao, ktorý sa už v nedeľu večer prvýkrát objaví v hudobnej súťažnej šou SuperStar na obrazovke TV Markíza.

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #Superstar #snoubording #Ben Cristovao #Ester Ledecká

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...