Spojenie dvoch černošských legiend! Davis a Nyong'o vo filme

Americká herečka Viola Davis a jej kensko-mexická kolegyňa Lupita Nyong'o si zahrajú v spoločnom filme s názvom The Woman King.

04.03.2018 08:30
Lupita Nyong'o Foto: ,
Herečka Lupita Nyong'o prišla na archívnom zábere.
debata

Snímka vznikne na motívy originálneho príbehu Marie Bello a bude inšpirovaná skutočnými udalosťami zo západnej Afriky v 18. a 19. storočí. Film sa zameria na takzvané Dahomeyské amazonky, ženskú vojenskú jednotku v kráľovstve Dahomey, ktoré sa nachádzalo na území dnešného Beninu.

Príbeh sa bude vyvíjať okolo Naniscy (Davis), generálky amazoniek, a jej dcéry Nawi (Nyong’o). Ženy spoločne bojujú proti Francúzom a susedným kmeňom, ktoré sa pokúšajú zneuctiť ich česť, zotročiť občanov kráľovstva a vyhrážajú sa im zničením všetkého, pre čo žijú.

„The Woman King rozpovie jeden z najúžasnejších zabudnutých príbehov histórie z naozajstného sveta v ktorom žijeme, kde armáda afrických bojovníčok bránila otrokárstvu, kolonializmu a medzikmeňovým bojom, aby zjednotila národ," vyjadrila sa producentka Cathy Schulman.

Produkcie snímky sa ujmú spoločnosti Welle Entertainment, JuVee Productions a Jack Blue Productions. Medzinárodné práva k filmu má TriStar Pictures. Termín uvedenia do kín ako aj meno režiséra zatiaľ nie sú známe.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Lupita Nyong'o #spolu #Viola Davis

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...