Svarinská o českých seriáloch: Som ako ryba hodená do vody

Slovenská herečka Kristína Svarinská sa stane novou postavou českého seriálu "Ohnivý kuře".

08.03.2018 14:00
Richard Genzer a Kristína Svarinská Foto:
Richard Genzer a Kristína Svarinská v seriáli Ohnivý kuře.
debata (2)

Ako sa herečka do seriálu dostala? „Ponuka prišla niekedy v polovici septembra. Najskôr na kamerové skúšky na novú postavu do tohto seriálu. Prišla som na kamerové skúšky, ktoré ako takmer všetky v mojom živote, trvali pätnásť minút. Takže to bola štvorhodinová cesta vlakom, pätnásťminútové kamerové skúšky a zas štyri hodiny vlakom späť. Asi o týždeň prišlo rozhodnutie, že som úlohu dostala,“ opisuje sympatická herečka. V seriáli sa predvedie v úlohe novej čašníčky.

Hoci u našich českých susedov už nakrútila niekoľo filmov, seriály pre ňu až takou samozrejmosťou nie sú. „Som ako ryba hodená do vody. Keď som na Slovensku a točím seriály, tak tí ľudia – kameramani, režiséri a celý ten štáb sa väčšinou akoby všetci poznáme. Tam už to bolo naozaj také, že je jedno či prídem po polroku alebo po roku, tak sú to stále tí istí ľudia. Teraz sú to všetko pre mňa úplne iní ľudia,“ opísala nakrúcanie spomínaného seriálu.

Aj vďaka novému prostrediu je pre ňu nakrúcanie náročnejšie. „Je pravda, že človek možno cíti väčšiu zodpovednosť, aby prišiel absolútne pripravený. Tým, že ho ľudia nepoznajú, tak chce urobiť ten prvý dojem, aby bolo všetko v poriadku. Snažím sa však byť zodpovedná aj na Slovensku, ale som veľmi vďačná za túto možnosť,“ dodala. Komediálny seriál vysiela Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Ohnivý kuře

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...