Slabo platená? Katy Perry má za Superstar 25 miliónov! A jej kolegovia...

Ak sa v americkom šoubiznise posledné mesiace rieši okrem iného aj rovnosť platových podmienok medzi mužmi a ženami, tak potom Katy Perry ukázala, že niekedy to môže byť skrátka naopak.

13.03.2018 00:00
Lionel Richie, speváčka Katy Perry, moderátor... Foto: ,
Zľava: Spevák Lionel Richie, speváčka Katy Perry, moderátor Ryan Seacrest a spevák a hudobník Luke Bryan v štúdiu americkej Superstar známej ako American Idol.
debata

Väčšina známych žien v Hollywoode bojuje s tým, že sú platené výrazne nižšími honorármi ako ich mužskí kolegovia. V prípade známej speváčky, ktorá sa stala porotkyňou šou American Idol (americkej podoby Superstar), to však rozhodne neplatí.

Ako píše portál JustJared.com, honorár popovej hviezdy za účasť v aktuálnej sezóne American Idol, sa vyšplhal na neuveriteľných 25 miliónov dolárov. Je to zďaleka najviac v rámci porotcovskej trojčlennej zostavy, ktorej členmi sú aj hudobníci Lionel Richie a Luke Bryan. Portál PageSix.com tvrdí, že ich honorár je „len“ 7 miliónov dolárov za sezónu.

Viac má mať dokonca aj moderátor celého zábavného programu Ryan Seacrest, ktorý American Idol moderuje od jeho úplného začiatku. Podľa správ amerického portálu sa mal jeho honorár ustáliť na sume 12 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #American Idol #honorár #Lionel Richie #Luke Bryan

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....