Kto ju tak zmaľoval?! Vizáž Mel B na veľkej premiére bola fakt pohroma

S talentovými šou sa trhá vrece a v USA v pondelok večer štartovala ďalšia - populárne hľadanie talentov s hviezdnou porotou, v ktorej sedí aj Simon Cowell.

14.03.2018 00:00
debata (1)
Speváčka a tanečnica Mel B na štarte šou... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Mel B alias Melanie Brown Speváčka a tanečnica Mel B na štarte šou America's Got Talent v kalifornskej Pasadene.

Obávaný televízny kat však nebol stredobodom pozornosti na pondelňajšom uvedení programu tak, ako jeho nežnejšie kolegyne z poroty – konkrétne (stále menej) modelka a (stále viac) televízna celebrita Heidi Klum a tiež bývalá členka Spice Girls Melanie Brown alias Mel B.

Moderátorka Tyra Banks.
Producent a porotca Simon Cowell.
+4Heidi Klum bozkáva na líce svojho kolegu Howie...

Obe dáma majú po štyridsiatke, obe sú matkami niekoľkých potomkov a obom sa nedá uprieť, že majú ukážkovú fyzickú formu. Najmä na Brownovej vidieť, že za posledné mesiace ešte zhodila pár kilogramov a má postavu študentky.

Predstavenie programu pred médiámi však nezvládla ex-členka slávnej formácie na jednotku – stačí pohľad na jej tvár a je jasné, prečo. Mel B skrátka tentoraz vizáž nezvládla – či skôr to nezvládol jej tím vízážistov a vlasových štylistov. Silné líčenie, neprirodzene maľované obočie, silný rúž a prapodivný účes z kučierok – akoby sa snáď chcela hviezdička vrátiť do 90-tych rokov, na úvod svojej kariéry, keď imidž Spice Girls bláznil svet a zároveň posúval hranice gýču a nevkusu.

Moderátorka Tyra Banks. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Moderátorka Tyra Banks. Moderátorka Tyra Banks.

Zdá sa však, že silné líčenie je v televíznom biznise skrátka v kurze. Dôkazom bola aj moderátorka a bývalá modelka Tyra Banks. Obe dámy, aj ďalších členov poroty si pozrite v galérii!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #líčenie #Mel B #Melanie Brown #vizáž #Amerika má talent

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...