Prvý záber Renee Zellwegerovej v novej úlohe! Je z nej táto legenda!

Tvorcovia pripravovaného filmu o legendárnej herečke a speváčke Judy Garland zverejnili prvú fotografiu herečky Renée Zellweger, ktorá v snímke stvárňuje hlavnú hrdinku.

21.03.2018 08:30
debata
Herečka Renee Zellweger na zábere z... Foto: Twitter/JudyGarlandMovie
Herečka Renee Zellweger na zábere z pripravovaného filmu ako Judy Garland. Herečka Renee Zellweger na zábere z pripravovaného filmu ako Judy Garland.

Štyridsaťosemročná rodáčka z texaského mesta Katy má na fotke krátke, tmavé vlasy, kvetované šaty a v ruke drží mikrofón. Ide o verziu staršej fotografie samotnej Garlandovej počas jedného z jej koncertných vystúpení v Londýne. Novinku v súčasnosti nakrúcajú práve v britskej metropole.

Dej snímky Judy sa bude začínať v zime 1968, keď Garland prišla koncertovať do londýnskeho klubu The Talk of the Town, dnešného Hippodrome. Réžiu má na starosti Rupert Goold, scenár napísal Tom Edge.

Herecké obsadenie dopĺňajú napríklad aj Rufus Sewell, Finn Wittrock, Michael Gambon či Jessie Buckley. Garland skonala 22. júna 1969 vo veku 47 rokov na predávkovanie.

Herečka a speváčka Judy Garland na archívnom... Foto: SITA/AP
Herečka a speváčka Judy Garland na archívnom zábere z roku 1967. Herečka a speváčka Judy Garland na archívnom zábere z roku 1967.
debata chyba
Viac na túto tému: #film #fotografia #Renée Zellweger #podoba #Judy Garland

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...