Matt LeBlanc z Priateľov: Nechcel som byť najväčším hercom na svete

Matt LeBlanc sa preslávil v seriáli Priatelia ako krásavec Joey. V rozhovore pre "The Times" priznal, že peniaze boli preňho hnacím motorom v jeho hereckej kariére.

23.03.2018 09:00
Matt LeBlanc Foto: ,
Herec Matt LeBlanc na párty televíznych spoločností CBS, CW, Showtime.
debata

Skôr, než sa dostal k úlohe v Priateľoch, ktorá ho preslávila po celom svete a priniesla mu peniaze, živil sa ako tesár.

„Vo vrecku som mal asi 11 dolárov. Nájom som mal zaplatený, ale čo ten ďalší mesiac? Nevedel som, ako to zvládnem. Ale vždy som dúfal, že nejako prežijem,“ opísal svoj život tesne pred tým, že mu osud priniesol rolu v Priateľoch a pokračoval: „Nikdy som nemal túžbu stať sa najväčším hercom na svete. Iba som chcel z niečoho pravidelne platiť účty. A potom prišli Priatelia,“ opísal.

Po skončení seriálu sa ešte na dva nasledujúce roky upísal seriálu Joey. Po jeho skončení sa na 6 rokov stratil zo scény. „Práve som stál pred rozhodnutím. V roku 2004 sa mi narodila dcéra, ktorá mala zdravotné problémy, teraz sa jej už darí dobre, ale vtedy pre mňa nastali ťažké časy. Práca pre mňa nebola prioritou. Uvedomil som si, že tým najdôležitejším v živote je rodina a tak som si dal v práci pauzu. Problémy sme prekovali.“

Ale bola to práve jeho dcéra Marina, kvôli ktorej sa opäť postavil pred kamery, aby jej nič v živote nechýbalo. „Všetci ľudia, ktorí pracujú, musia svojím spôsobom v živote stále žonglovať – hľadať rovnováhu. Chceš sa postarať o tých, na ktorých ti záleží, dať im viac, než potrebujú a po sebe im niečo zanechať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Matt LeBlanc

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...