Hore bez aj v 54 rokoch? Krásna Binoche sa nezľakne a vyzerá... top!

Pre mnohé herečky nie je vek prekážkou na odhalenie sa pred kamerou. Prvoradá je vernosť charakteru a rola ako taká. Podobný prístup má nepochybne aj Juliette Binoche.

24.03.2018 00:00
debata
zväčšiť Herečka Juliette Binoche na zábere z filmu Let... Foto: Profimedia
Herečka Juliette Binoche na zábere z filmu Let the sunshine in. Herečka Juliette Binoche na zábere z filmu Let the sunshine in.

Francúzska hviezda, ktorá oslávila už 54. narodeniny, sa vyzliekla aj pre jeden zo svojich ostatných filmov – snímku Let the sunshine in. Zábery z nej obleteli internet a ukázali, že aj po 50-ke vyzerá táto kráska zo snímok Čokoláda či Anglický pacient skvelo.

Binoche svojím vzhľadom púta pozornosť pomerne pravidelne a najmä na červených kobercoch je vždy za očarujúcu dámu. Pred kamerou a s odhaleným telom však dokazuje, že za jej krásou nestojí len tím štylistov a vizážistov.

Francúzska herečka Juliette Binoche. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Francúzska herečka Juliette Binoche. Francúzska herečka Juliette Binoche.

Podobne ako francúzska herečka sa pred kamerami aj v zrelom veku nebáli vyzliecť aj jej kolegyne ako Monica Bellucci či Nicole Kidman. Podľa herečiek je nahota to najmenej, čo treba v danom momente riešiť. Napríklad spomenutá Kidman absolvovala niekoľko odvážnych scén v seriáli Veľké malé klamstvá. Uviedla však, že sa chcela dostať svojej postave až na kosť a takéto momenty boli súčasťou jej charakteru. Za výkon získala niekoľko cien vrátane Zlatého glóbusu či ceny SAG pre najlepšiu televíznu herečku v dráme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #hore bez #film #charakter #Juliette Binoche

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...