Idol žien stratil všetok sexepíl! Pozrite sa, čo Evans urobil pre rolu

V rebríčkoch sa pravidelne objavoval ako jeden z najsexy hercov Hollywoodu. Pre rolu je však Chris Evans ochotný vzdať sa aj ľúbivého vzhľadu.

28.03.2018 00:00
debata
Herec Chris Evans po predstavení Lobby Hero na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Chris Evans Herec Chris Evans po predstavení Lobby Hero na Broadway.

Americký herec, známy predovšetkým ako Kapitán Amerika z rovnomennej série a zo série Avengers, sa v týchto dňoch predstavil v divadelnej hre Lobby Hero na Broadway. Ak sa však na predstavenie prišli pozrieť jeho fanúšičky, čakajúc, že uvidia sexidol, asi zostali sklamané.

Evans, ktorý tento rok oslávi 37 rokov, sa predstavil v úlohe policajta Billa a ten svojím vzhľadom rozhodne pripomína „nepríjemných“ policajtov z 90-tych rokov v amerických filmoch. Vlasy výrazne vyčesané dozadu, k tomu typické fúziky, ktoré viac uberajú z príťažlivosti než by pridávali. Autor drámy Kenneth Lonergan však zamýšľal pre svoju postavu práve takýto vzhľad a herec sa jeho predstáv veľmi verne držal.

Herec Chris Evans na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Chris Evans. Herec Chris Evans na archívnom zábere.

Prvé reakcie na jeho výkon, ale aj na celé predstavenie sú pomerne pozitívne. Evans nie je jedinou známou „hollywoodskou“ osobnosťou, ktorá sa pred divákmi predstavila. Ďalšiu mužskú rolu stvárnil totiž Michael Cera, známy napríklad z filmov Superbad či To je koniec!. Pomerne komorné obsadenie dopĺňa Bel Powley a Brian Tyree Henry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #Chris Evans #vzhľad #rola

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...