Milovali ho diváci, Trump ho má v zuboch! Baldwin oslavuje 60-ku

Americký herec Alec Baldwin, ktorý 3. apríla oslávi šesťdesiatku, hral často charakterných sympaťákov, ktorými sa zapísal do povedomia najmä televízneho publika.

03.04.2018 13:04
Herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria... Foto: ,
Herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Baldwin.
debata

Prvú výraznejšiu úlohu vo filme získal v roku 1998 v snímke Manželské etudy a v tom istom roku aj v úspešnej komédii Beetlejuice. Za svoju kariéru bol raz nominovaný na Oscara (Smoliar) a štyrikrát na Zlatý glóbus.

Jeho kariéra odštartovala v televíznom seriáli The Doctors (Lekári) z rokov 1980–1982 a potom hral v mnohých ďalších televíznych seriáloch. Zaujal vo filme Manželstvo s mafiou s Michelle Pfeifferovou, Podnikavé dievča s Melanie Griffithovou či Hone na ponorku so Seanom Connerym.

Alec Baldwin a Hilaria Baldwin počas...
Herec Alec Baldwin.
+8Herci Sean Connery (vľavo) a Alec Baldwin...

V rokoch 2016–2017 vystupoval Baldwin, ktorý je známy svojou zápalnú povahou, v relácii Saturday Night Live televízie NBC sa skečmi o americkom budúcom prezidentovi Donaldovi Trumpovi. Ako Trump sa do šou občas aj vracia.

Baldwin bol v rokoch 1993–2002 manželom herečky Kim Basingerovej, s ktorou má dcéru Ireland, od 2012 je ženatý s inštruktorkou jogy Hilariou Thomasovou, s ktorou má tri deti.

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #kariéra #Alec Baldwin #jubileum #šesťdesiat #jubileá hviezd

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...